Kakvo vrijeme očekuje Banjalučane za Novu godinu?

Građani najvećeg grada Srpske se uveliko spremaju za novogodišnju noć, a pored zabave koju obećavaju mnogobrojni banjalučki restorani i kafići, sugrađani, ali i gosti, u najveselijoj noći u godini mogu uživati i na otvorenom, to jeste na Trgu Krajine, gdje su najavljeni koncerti poznatih grupa i pjevača.

Republika Srpska 11.12.2019 | 22:30
Kakvo vrijeme očekuje Banjalučane za Novu godinu?
Prema sajtu AccuWeather novogodišnja noć u Banjaluci biće prohladna, a moguće su i padavine, odnosno kiša, ali i pokoja pahulja.

Kako najvaljuju meterolozi prognozirana dnevna temperatura u Banjaluci 31. decembra biće osam stepeni celzijusa, dok će temepratura u novogodišnjoj noći da se spusti na 3 stepena, uz mogućnost padavina.




Slično vrijeme u Banjaluci prognozira se i za 30. decembar, kao i za 1. januar.

Banjalučani i njihovi gosti će Novo godinu na otvorenom slaviti uz trodnevne koncerte i turistički sadržaj na Trgu Krajine, nazvan "Zimska varoš", a koji će trajati do 5. januara.

Tako će 30. decembra moći da čuju Mariju Šerifović, da bi Novu godinu dočekali uz poznate melodije 'Crvene jabuke' i Jelene Tomašević.

Dan poslije, 1. januara, nastupiće i jedna od najpopularanijih mladih pjevačica - Aleksandra Prijović. 

Ukoliko ste planirali da dođete na Trg nemojte da vas ova vremenska prognoza obeshrabri, jer će uz taktove pjesama "To mi radi", "Dirlija", "Život u koferima" i "Oro", te neku čašicu kovanog vina ili piva biti sigurno zabavno.

Kao i ranijih godina za samu ponoć, kada se kazaljke poklope, planiran je i veliki vatromet koji će sigurno obradovati sve prisutne na gradskom trgu.

(Nezavisne)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Sima

11.12.2019 23:40

Ocekuje nas lose vrijeme.Sve dok je ova bagra na vlasti.

ODGOVORITE
Name

STRAŠNO

12.12.2019 07:08

ŠTA NAM TO POJEDINIM PONUDISTE LIJEPO OD 2012. GODINE PA DA SE MOŽEMO RADOVATI U 2020. JEDINO KAD BIH ZNAO DA ĆETE ODDLEPRŠATI U 2020. DOŠAO BIH PRAVI DA SE PROVESELIM. TO JEDINO AKO BOG DA BIĆE OKTOBAR 2020. GODINE. TAD BIH BAR IMAO DOBAR RAZLOG DA SE VESELIM. TOLIKO OD MENE.

Name

Neso Republika Srpska

12.12.2019 09:40

Bice oktobar 2020 i proce kao i mnogi dosad,sretna vam nova godina i da se poslije oktobra nastavi zapoceto!!!!p.s.A vi poslije oktobra imate alternativu da se vratite odakle ste dosli.

Name

Neso Republika Srpska

12.12.2019 09:46

Jel i ove godine nastupaju one budale iz pezede-a sa golim guzicama????

ODGOVORITE
Name

marko

12.12.2019 10:56

Odgovor za Nesu ocito dati gali nesto u glavi.Akoje tebi dobro ludace preporuciobih da odes za docek nove godine na Sokolac cinimise dasi slucaj za njih.

ODGOVORITE