Разбијао по хостелу, дјевојка побјегла на дрво

Незапамћена драма одвијала се прије неколико вечери у једном бањалучком хостелу, када је Словенац Дејан Ђ. (31), који је ту са друштвом одсјео, умислио да га дјевојка вара, а потом почео да разбија по собама, док је она, не знајући ни шта ју је снашло ни куда да бјежи, уточиште пронашла на оближњем дрвету.

Република Српска 11.12.2019 | 21:00
Разбијао по хостелу, дјевојка побјегла на дрво
Потврдили су то за "Независне" из овог хостела, одакле истичу да су у изливу бијеса овог младића "страдала" врата на девет хостелских соба.

Према ријечима радника објекта у којем је инцидент у ноћи између понедјељка и уторка забиљежен, држављанин Словеније је у Бањалуку дошао са још троје младих.

"С њим су стигли још један младић и двије дјевојке. Једна од њих је Дејанова цура. Али, прије него што су дошли у хостел, пили су у једној кафани, гдје им се придружио још неки момак. Дејан Ђ. се напио па су га довели у хостел да спава. Када је мало одспавао, пробудио се и умислио је да га вара дјевојка, која је смјештај резервисала у одвојеној соби. Кренуо је потом да је тражи и лупа по собама", рекли су из овог хостела.

Како додају наши саговорници, када је залупао на врата своје дјевојке, а која је, док је он спавао, дошла у своју собу, она је некако успјела да му побјегне, те истрчи из хостела и попне се на оближње дрво.

"Он је, не знајући гдје се она сакрила, наставио да је тражи по хостелу, ударајући од врата до врата. Оштетио је девет врата, али и један телевизор, који се срушио у његовом налету", појашњавају наши саговорници.

У међувремену, о свему је обавијештена полиција, која је убрзо стигла и обуздала овог Словенца. Из полиције су саопштили да су младића у уторак ухапсили, а осумњичен је за оштећење и одузимање туђе ствари.

"Надлежној полицијској станици је пријављено да гост у једном хостелу у Бањалуци галами и лупа инвентар. Полицајци су доласком на лице мјеста утврдили да се ради о Д.Ђ. Након криминалистичке обраде он је предат Служби за послове са странцима, Теренски центар Бањалука", саопштили су из полиције.

Истовремено, у хостелу напомињу да је овај младић измирио штету коју је направио, али да ће овај немио догађај дуго памтити.

"Оваквог госта нисмо имали. Као да је у питању шпанска серија! Чули смо да су га полицајци на крају спроводили и на психијатрију. И не само то, у организму су му пронашли три врсте дрога. Сигурни смо да је пио алкохол, односно виски", кажу радници хостела.

"Независне" незванично сазнају да Дејанови коријени сежу с ових простора, док је он рођен у Словенији, гдје је након овог инцидента одлуком Службе за послове са странцима БиХ, на крају, протјеран.

(Независне)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

бтв

11.12.2019 20:05

Лакија мало пренијело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Децко

11.12.2019 21:26

Као сто би рекли на насим просторима... То је "неопевана будала"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ љаксе

11.12.2019 22:23

То је очекивано ,БЛ ја за Јанезе и остале западне комшије као Банкок та Амере 70-их прошлог вијека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

11.12.2019 22:44

А маца се попела на дрво...требало је звати ватрогасце да скину мацу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта ба би

12.12.2019 07:24

Варала га какво дрво, била у соби са конобаром док је он глумио идиота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није шала

12.12.2019 09:50

Није виски за домаће говече.

ОДГОВОРИТЕ