Razbijao po hostelu, djevojka pobjegla na drvo

Nezapamćena drama odvijala se prije nekoliko večeri u jednom banjalučkom hostelu, kada je Slovenac Dejan Đ. (31), koji je tu sa društvom odsjeo, umislio da ga djevojka vara, a potom počeo da razbija po sobama, dok je ona, ne znajući ni šta ju je snašlo ni kuda da bježi, utočište pronašla na obližnjem drvetu.

Republika Srpska 11.12.2019 | 21:00
Razbijao po hostelu, djevojka pobjegla na drvo
Potvrdili su to za "Nezavisne" iz ovog hostela, odakle ističu da su u izlivu bijesa ovog mladića "stradala" vrata na devet hostelskih soba.

Prema riječima radnika objekta u kojem je incident u noći između ponedjeljka i utorka zabilježen, državljanin Slovenije je u Banjaluku došao sa još troje mladih.

"S njim su stigli još jedan mladić i dvije djevojke. Jedna od njih je Dejanova cura. Ali, prije nego što su došli u hostel, pili su u jednoj kafani, gdje im se pridružio još neki momak. Dejan Đ. se napio pa su ga doveli u hostel da spava. Kada je malo odspavao, probudio se i umislio je da ga vara djevojka, koja je smještaj rezervisala u odvojenoj sobi. Krenuo je potom da je traži i lupa po sobama", rekli su iz ovog hostela.

Kako dodaju naši sagovornici, kada je zalupao na vrata svoje djevojke, a koja je, dok je on spavao, došla u svoju sobu, ona je nekako uspjela da mu pobjegne, te istrči iz hostela i popne se na obližnje drvo.

"On je, ne znajući gdje se ona sakrila, nastavio da je traži po hostelu, udarajući od vrata do vrata. Oštetio je devet vrata, ali i jedan televizor, koji se srušio u njegovom naletu", pojašnjavaju naši sagovornici.

U međuvremenu, o svemu je obaviještena policija, koja je ubrzo stigla i obuzdala ovog Slovenca. Iz policije su saopštili da su mladića u utorak uhapsili, a osumnjičen je za oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

"Nadležnoj policijskoj stanici je prijavljeno da gost u jednom hostelu u Banjaluci galami i lupa inventar. Policajci su dolaskom na lice mjesta utvrdili da se radi o D.Đ. Nakon kriminalističke obrade on je predat Službi za poslove sa strancima, Terenski centar Banjaluka", saopštili su iz policije.

Istovremeno, u hostelu napominju da je ovaj mladić izmirio štetu koju je napravio, ali da će ovaj nemio događaj dugo pamtiti.

"Ovakvog gosta nismo imali. Kao da je u pitanju španska serija! Čuli smo da su ga policajci na kraju sprovodili i na psihijatriju. I ne samo to, u organizmu su mu pronašli tri vrste droga. Sigurni smo da je pio alkohol, odnosno viski", kažu radnici hostela.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da Dejanovi korijeni sežu s ovih prostora, dok je on rođen u Sloveniji, gdje je nakon ovog incidenta odlukom Službe za poslove sa strancima BiH, na kraju, protjeran.

(Nezavisne)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

btv

11.12.2019 20:05

Lakija malo prenijelo.

ODGOVORITE
Name

Decko

11.12.2019 21:26

Kao sto bi rekli na nasim prostorima... To je "neopevana budala"!

ODGOVORITE
Name

BL ljakse

11.12.2019 22:23

To je očekivano ,BL ja za Janeze i ostale zapadne komšije kao Bankok ta Amere 70-ih prošlog vijeka

ODGOVORITE
Name

Komentar

11.12.2019 22:44

A maca se popela na drvo...trebalo je zvati vatrogasce da skinu macu...

ODGOVORITE
Name

Šta ba bi

12.12.2019 07:24

Varala ga kakvo drvo, bila u sobi sa konobarom dok je on glumio idiota

ODGOVORITE
Name

Nije šala

12.12.2019 09:50

Nije viski za domaće goveče.

ODGOVORITE