Београд: У стану пронађено тијело мушкарца

Тијело 90-годишњег Ј. Б. пронађено је у његовом стану, у згради у Улици Високог Стевана 4 у центру Београда, када су комшије са радницима хтјели да провјере безбједност инсталација у цијелом стамбеном објекту.

Србија 11.12.2019 | 17:01
Београд: У стану пронађено тијело мушкарца
Тијело је било увелико у фази распадања, а како незванично сазнаје Блиц човјек је по свему судећи преминуо прије најмање двије, а можда чак и прије пет година.

"Човјек је био самотњак, нисмо га виђали уопште. Сигурно су прошле двије-три године од када сам га посљедњи пут срео, а били смо најближе комшије. Колико знам, био је у некој врсти сукоба са родбином", рекао је један од станара који је заједно са комшијама позвао полицију, како би отворили стан и омогућили радницима да провјере електричне инсталације.

Неке комшије су репортерима испричале да га нису видјеле чак пет година, али нису ни помислили на најгоре, посебно јер се у згради није осјећао карактеристичан непријатан мирис.

Све указује да је ријеч о природној смрти.

Послије одласка екипа Хитне помоћи и полиције стан је запечаћен.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

куку нама са нама

11.12.2019 22:33

е сад,када 9 банки-сад или прије пет година..ово је туга и дно-нико ни за кога не мари...гдје савјест комшија,које знају да је сам-зар нису након пар мјесеци од када га не виђају,требали обавјестити полицију да провјери да ли је отишао некоме од својих или је умро,поготово обзиром на те године..ово је пут без повратка..што прије угасимо и српство и србовање,бићемо ближи људима.

ОДГОВОРИТЕ