Beograd: U stanu pronađeno tijelo muškarca

Tijelo 90-godišnjeg J. B. pronađeno je u njegovom stanu, u zgradi u Ulici Visokog Stevana 4 u centru Beograda, kada su komšije sa radnicima htjeli da provjere bezbjednost instalacija u cijelom stambenom objektu.

Srbija 11.12.2019 | 17:01
Beograd: U stanu pronađeno tijelo muškarca
Tijelo je bilo uveliko u fazi raspadanja, a kako nezvanično saznaje Blic čovjek je po svemu sudeći preminuo prije najmanje dvije, a možda čak i prije pet godina.

"Čovjek je bio samotnjak, nismo ga viđali uopšte. Sigurno su prošle dvije-tri godine od kada sam ga posljednji put sreo, a bili smo najbliže komšije. Koliko znam, bio je u nekoj vrsti sukoba sa rodbinom", rekao je jedan od stanara koji je zajedno sa komšijama pozvao policiju, kako bi otvorili stan i omogućili radnicima da provjere električne instalacije.

Neke komšije su reporterima ispričale da ga nisu vidjele čak pet godina, ali nisu ni pomislili na najgore, posebno jer se u zgradi nije osjećao karakterističan neprijatan miris.

Sve ukazuje da je riječ o prirodnoj smrti.

Poslije odlaska ekipa Hitne pomoći i policije stan je zapečaćen.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

kuku nama sa nama

11.12.2019 22:33

e sad,kada 9 banki-sad ili prije pet godina..ovo je tuga i dno-niko ni za koga ne mari...gdje savjest komšija,koje znaju da je sam-zar nisu nakon par mjeseci od kada ga ne viđaju,trebali obavjestiti policiju da provjeri da li je otišao nekome od svojih ili je umro,pogotovo obzirom na te godine..ovo je put bez povratka..što prije ugasimo i srpstvo i srbovanje,bićemo bliži ljudima.

ODGOVORITE