Босић: НСРС да донесе одлуку да ли је за НАТО

Члан Предсједништва СДС Младен Босић каже да је провидна политичка превара када је у питању Програм реформи БиХ, које је недавно усвојило Предсједништво БиХ.

Република Српска 11.12.2019 | 16:36
Босић: НСРС да донесе одлуку да ли је за НАТО
"Тај документ значи пристанак за наставак пута БиХ у НАТО.. Документ се не зове АНП, али је од стране НАТО званичника раније прихваћен као АНП,, чиме су изашли у сусрет Милорада Додика", казао је Босић.

Он је рекао да се СДС залаже да се у НСРС донесе одлука да ли подржавају да БиХ иде у НАТО, исто као што су прије на захтјев Милорада Додика донијели резолуцију о војној нетралности Републике Српске.

Босић је ово рекао након што је и СДС Брчко се прикључио акцији прикупљања потписа да се Програм реформи нађе у НСРС прије него буде послан у НАТО сједиште у Бриселу.



БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нострадамус

11.12.2019 18:17

Додје Додик у НС Републике Српске и казе да Република Српска иде у Нато и да се по томе изјасне посланици (поданици) њих 60 је За 6 је Против и 6 Уздрзаних.До сада је било тако само глуп цовјек мисли да би овога пута било другације.Нико из владајуце коалиције неби гласао против уз њих је јос Бундало и јос неколико папака и 95% би гласало за Нато.

ОДГОВОРИТЕ