Bosić: NSRS da donese odluku da li je za NATO

Član Predsjedništva SDS Mladen Bosić kaže da je providna politička prevara kada je u pitanju Program reformi BiH, koje je nedavno usvojilo Predsjedništvo BiH.

Republika Srpska 11.12.2019 | 16:36
Bosić: NSRS da donese odluku da li je za NATO
"Taj dokument znači pristanak za nastavak puta BiH u NATO.. Dokument se ne zove ANP, ali je od strane NATO zvaničnika ranije prihvaćen kao ANP,, čime su izašli u susret Milorada Dodika", kazao je Bosić.

On je rekao da se SDS zalaže da se u NSRS donese odluka da li podržavaju da BiH ide u NATO, isto kao što su prije na zahtjev Milorada Dodika donijeli rezoluciju o vojnoj netralnosti Republike Srpske.

Bosić je ovo rekao nakon što je i SDS Brčko se priključio akciji prikupljanja potpisa da se Program reformi nađe u NSRS prije nego bude poslan u NATO sjedište u Briselu.



BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nostradamus

11.12.2019 18:17

Dodje Dodik u NS Republike Srpske i kaze da Republika Srpska ide u Nato i da se po tome izjasne poslanici (podanici) njih 60 je Za 6 je Protiv i 6 Uzdrzanih.Do sada je bilo tako samo glup covjek misli da bi ovoga puta bilo drugacije.Niko iz vladajuce koalicije nebi glasao protiv uz njih je jos Bundalo i jos nekoliko papaka i 95% bi glasalo za Nato.

ODGOVORITE