Позната певачица има све а жали само због једне ствари!

Певачица Бранка Соврлић (63) током каријере стекла је велико богатство, али искрено признаје да жали што се није остварила као мајка.

Забава 10.12.2019 | 16:00
Позната певачица има све а жали само због једне ствари!
Бранка и њен супруг поседују неколико луксузних станова у Београду и Сарајеву, као и ресторан, али материјални статус не може да им надомести жал због тога што нису проширили породицу.

"Паја, односно Садик Пашић, мој муж, и ја смо стекли много. Без лажне скромности, ми смо милионери, али волела бих да имамо много мање, а да нам је бог, односно та нека виша сила, судбина, подарила децу, односно бар једно дете. Овако би неко рекао џаба све. Једноставно нам се није дало да у савршеном браку са много љубави и поштовања постанемо и родитељи. Бог изгледа не да све", испричала је певачица.



- Остварена сам као певачица која има ванвременске хитове попут песама " Лидо, Лидо, Лидија" и "Тебе нема", а и као пословна жена која има добар и хваљени ресторан на Баш чаршији у Сарајеву, станове у Београду, у Сарајеву салонски стан и кућу и још некретнина. Срећна сам што сам као особа привилегована да сам била небројено пута у ситуацији да помогнем и да учиним људима. Награђена сам и браком у којем никада нисам имала кризе, него смо безграничну подршку, а то што Паја и ја нисмо имали децу нас је још чвршће везало - истакла је певачица.

Бранка је, иначе, свог супруга упознала на једном од својих наступа.



Извор: Курир.рс/С.телеграф/ Фото: Владимир Шпорчић

Коментари / 0

Оставите коментар