Poznata pevačica ima sve a žali samo zbog jedne stvari!

Pevačica Branka Sovrlić (63) tokom karijere stekla je veliko bogatstvo, ali iskreno priznaje da žali što se nije ostvarila kao majka.

Zabava 10.12.2019 | 16:00
Poznata pevačica ima sve a žali samo zbog jedne stvari!
Branka i njen suprug poseduju nekoliko luksuznih stanova u Beogradu i Sarajevu, kao i restoran, ali materijalni status ne može da im nadomesti žal zbog toga što nisu proširili porodicu.

"Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve", ispričala je pevačica.



- Ostvarena sam kao pevačica koja ima vanvremenske hitove poput pesama " Lido, Lido, Lidija" i "Tebe nema", a i kao poslovna žena koja ima dobar i hvaljeni restoran na Baš čaršiji u Sarajevu, stanove u Beogradu, u Sarajevu salonski stan i kuću i još nekretnina. Srećna sam što sam kao osoba privilegovana da sam bila nebrojeno puta u situaciji da pomognem i da učinim ljudima. Nagrađena sam i brakom u kojem nikada nisam imala krize, nego smo bezgraničnu podršku, a to što Paja i ja nismo imali decu nas je još čvršće vezalo - istakla je pevačica.

Branka je, inače, svog supruga upoznala na jednom od svojih nastupa.



Izvor: Kurir.rs/S.telegraf/ Foto: Vladimir Šporčić

Komentari / 0

Ostavite komentar