Ђоле Балашевић први пут после операције: Имам једну добру и лошу вест!

Ђорђе Балашевић огласио се први пут након што му је био угрожен живот због инфаркта који је доживео и стентова које су му лекари уградили.

Забава 09.12.2019 | 20:00
Ђоле Балашевић први пут после операције: Имам једну добру и лошу вест!
"Добра вест је да нисам умро, баш из прве", нашалио се Балашевић, а затим објаснио како је изгледала драматична ситуација око његовог здравља.

"Лоша вест је да то није скок у вис и да имаш три покушаја. Био сам у некој малој фркици, жао ми је што сам морао да откажем концерт у Крагујевцу. Био сам четири дана у болници, нисам имао операцију на отвореном срцу, мало сам дотеран. Ставили су ми најбоље у Институту у Сремској Каменици", рекао је он, а затим и наставио да се жали на свој рачун и на рачун лекара."Били су фер, први пут ми је неко нешто ставио. Кад год неко оде код лекара обично ти нешто ваде, камен из бубрега... Добио сам четири стента. Рекли су ми да ћу моћи да трчим. Не верујем, немојте ме питати да ли сам добро, нећу више никад бити добро, зато што имам 100 година. Значи не могу бити добро. Надам се да ћу моћи да наставим тамо где сам стао", изјавио је
Балашевић у свом стилу. 

А шта је још имао да каже, погледајте снимак! Извор: Курир Фото:принтсцреен/инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар