Зорица Марковић пише аутобиографску књигу!

Певачица народне музике, Зорица Марковић, последњих неколико година претежно се бави учешћем у ријалити форматима, те је тако стекла још већи број фанова него пре, а сада је решила да публику обрадује не само песмом, него и књигом у виду аутобиографије.

Забава 09.12.2019 | 19:00
Зорица Марковић пише аутобиографску књигу!
- Имам преозбиљну песму која је градски хит, градски народњак. Размишљам да ли то да снимим или ону за*ебанцију на све моје клипове и форе, што би било врло добро. Волела бих да ми ради Цоби. Он је мени лудило мозга. Двоумим се - рекла је Зорица а онда је и открила о чему ће говорити њена књига, чије стварање је већ дуго у процесу.

- У међувремену, та моја књига траје и траје. Све у своје време, јер се Бог смеје нашим циљевима. Вероватно то чека неко време. Боли ме уво шта ко мисли. Ту је исписан мој живот - и црн, и бео, и какав 'оћеш, али гола истина. Ја мислим да ће људи да се крсте. Сви смо имали и лепе и ружне ствари у животу, да се не лажемо. Никоме нису цветале руже увек, тако да сам ја обухватила негде од 6, 7 година, па све до сад. Биће ту, бога ми, или једна или две. Не може да стане, јер много је богато то. Има разноразних заврзлама - почела је Зорица, па се осврнула и на колеге, који ће такође бити ликови у књизи, с обзиром на то да представљају важан део њеног живота.



- Од мојих почетака, када сам имала 16, 17 година. Тада је Лепа била у цвету младости, она и Силвана, Цуне, Тозовац и још пар певача... Од тада до данас на стотине их је прошло, дошло, отишло, остало, задржало се, радила сам пуном паром, са свима контактирала. на хиљаде музичара, певача, колега, свадби, доживљаја... И у Сибир сам стигла, веруј ми. Сваки тренутак памтим и сваки моменат има посебну причу. Сваки колега има своју улогу - добру или лошу, али све у оригиналу, по имену и презимену, нема разлога да се крије. Ако је ружна ситуација била, пренећу истински, и да сам ја погрешила. Не мора да значи да су само они погрешили, нисам ја безгрешна, побогу - самокритична је била Зорица осврнувши се на прошлост.



- Па нема, те неке екстремне ситуације би многима пореметиле живот. Без обзира на то што о мени свашта причају, мисле да сам најгоре, нека мисле да сам најгора, боли ме уво. Не могу баш толико далеко да идем, нема смисла. Ипак су то сада озбиљне породице, велики временски период је иза нас, доста се тога издешавало, имају неку мирну луку, али има других интересантних ствари. Нема смисла да баш идем тако далеко, а могла бих, иако су заслужили, али не могу. Немам срца - закључила је Зорица.


Извор:Ало.рс Фото:сцреенсхоот

Коментари / 0

Оставите коментар