Барселона без Месија против Интера

Најбољи фудбалер свијета Лионел Меси неће играти сутра у посљедњој утакмици групне фазе Лиге шампиона против Интера у Милану, одлучио је тренер Каталонаца Ернесто Велверде.

Фудбал 09.12.2019 | 17:14
Барселона без Месија против Интера
Барселона је већ обезбиједила прво мјесто у групи Ф и пласман у другу фазу, па је Валверде одлучио да одмори Аргентинца, као и Ðерара Пикеа и Серхија Роберта, што ће сигурно "олакшати посао" Италијанима које побједа води у другу фазу. Чињеница да најбољи фудбалер свијета не игра на Сан Сиру је "оборила" квоту на домаћина у Моззарт кладионици.

Истовремено, Борусија ће дочекати Славија из Прага и "навијати" за Каталонце, како би прошла међу 16 најбољих.

Врло занимљиво биће у Е групи, гдје званични шампион Ливерпул не смије да изгуби у Салцбургу са два разлике, ако жели даље. Са друге стране Наполи чека Генк и побједа му обезбјеђује другу фазу.

У групи Г Лајпциг, који је већ прошао даље гостује Лиону, а Бенфика чека Зенит. Руски шампион ће побједом у другу фазу, док Французи чекају кикс екипе Бранислава Ивановића.

Коначно, у Х групи Ајаксу, са Душаном Тадићем је на домаћем терену и бод против Валенсије довољан за пролаз, док Челси мора да победи Лил за пролаз у осмину финалу.

(Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар