Barselona bez Mesija protiv Intera

Najbolji fudbaler svijeta Lionel Mesi neće igrati sutra u posljednjoj utakmici grupne faze Lige šampiona protiv Intera u Milanu, odlučio je trener Katalonaca Ernesto Velverde.

Fudbal 09.12.2019 | 17:14
Barselona bez Mesija protiv Intera
Barselona je već obezbijedila prvo mjesto u grupi F i plasman u drugu fazu, pa je Valverde odlučio da odmori Argentinca, kao i Ðerara Pikea i Serhija Roberta, što će sigurno "olakšati posao" Italijanima koje pobjeda vodi u drugu fazu. Činjenica da najbolji fudbaler svijeta ne igra na San Siru je "oborila" kvotu na domaćina u Mozzart kladionici.

Istovremeno, Borusija će dočekati Slavija iz Praga i "navijati" za Katalonce, kako bi prošla među 16 najboljih.

Vrlo zanimljivo biće u E grupi, gdje zvanični šampion Liverpul ne smije da izgubi u Salcburgu sa dva razlike, ako želi dalje. Sa druge strane Napoli čeka Genk i pobjeda mu obezbjeđuje drugu fazu.

U grupi G Lajpcig, koji je već prošao dalje gostuje Lionu, a Benfika čeka Zenit. Ruski šampion će pobjedom u drugu fazu, dok Francuzi čekaju kiks ekipe Branislava Ivanovića.

Konačno, u H grupi Ajaksu, sa Dušanom Tadićem je na domaćem terenu i bod protiv Valensije dovoljan za prolaz, dok Čelsi mora da pobedi Lil za prolaz u osminu finalu.

(Nezavisne)

Komentari / 0

Ostavite komentar