Упала на свадбу у вјенчаници и викала: Требало је да то будем ја!

Стејси Овен (29) из Абердареа у Великој Британији уживала је у најљепшем дану у животу, свом вјенчању, када је у секунду претрнула.

Занимљивости 09.12.2019 | 18:00
Упала на свадбу у вјенчаници и викала: Требало је да то будем ја!
У дворану сеоског хотела гдје се славило улетјела је жена у вјенчаници и викала: "Зауставите вјенчање, то је требало да будем ја". На снимку се види како удара букетом младожењу по глави док је новопечени пар покушавао плесати.

Стејси је најприје помислила да је то "луда" бивша дјевојка њеног супруга, али радило се заправо о комичарки Јануар Риз коју је ангажовала њена кума Џеки Луис. Након првобитног шока сви су праснули у смијех, посебно млада, којој се боја брзо вратила у лице.

"Пет мјесеци сам припремала ту зафрканцију. Стејси је очекивала некакво изненађење, а ја сам пожељела да урадим нешто глупаво", рекла је несташна кума и додала да су се сви препали када је комичарка улетјела у дворану јер су мислили да је то заиста младожењина бивша дјевојка.

"Мој партнер је у почетку био престрављен. Плесали смо наш први плес, а свјетла су била слаба и нисмо јој видјели лице. Помислила сам да је то једна од Керијевих злочестих бивших дјевојака. Али, тада су се свјетла упалила и видјела сам јој лице, одмах сам је препознала", рекла је Стејси на крају, када је успјела ухватити мало ваздуха између два напада смијеха, преноси Даилy Маил.

А снимак овог необичног догађаја можете погледати ОВДЕ!

(24сата)

Коментари / 0

Оставите коментар