Харис Џиновић певаће два дана у Сава центру!

Традиционални концерт „краља мерака“, како публика најчешће зове свог омиљеног певача Хариса Џиновића, заказан за 25. децембар 2019. године у Сава Центру, изазвао је огромно интересовање, па је музичар одлучио да се са својим фановима дружи и дан касније, 26. децембра.

Забава 09.12.2019 | 15:00
Харис Џиновић певаће два дана у Сава центру!
Предновогодишња најлуђа забава уз легендарног певача и његове чувене хитове уз које стасавају бројне генерације, ове године трајаће две ноћи заредом, а песме попут „Рано је за тугу“, „Муштулук“, „Дајте вина хоћу лом“, „Како ми недостајеш“ и многи други изазваће праву еуфорију.

„Радујем се што ћу својој публици приредити не једну, већ две ноћи за памћење, и на прави начин припремити их за новогодишње славље. Карата за концерт 25.децембра има још мало, а због велике жеље публике, одлучили смо да организујемо још један концерт и то дан касније. Певаћемо сатима, правићемо заједно најбољу атмосферу, и на првом и на другом концерту“, каже Харис који се еуфорично припрема за дводневни децембарски спектакл.



Гостујући у емисији "Премијера викенд специјал" певач је говорио о наступајућим концертима али о музици данас.

- Тешко да ће ове песме данас опстати деценијама, али можда је и друго време дошло, па их то не занима. Млади воле нешто друго, не оно што смо ми волели. Клијентела се редовно враћа у кафане јер се ту може постићи права атмосфера - рекао је певач.

Харис је навео да једва чека  новогодишње празнике.

- За мене Нова година има сасвим једну другу димензију. Ми се радујемо Новој години, мени значи нешто, цео живот чекам Нову годину, а онда почне други период живота кад прође Нова година. Нешто се завршило, а онда се отварају нове могућности. Цео овај месец је веома радан, нема пуно времена. Мирнији период је јануар, фебруар, март, када ћемо припремати песме - навео је он.

Извор: Курир/Телеграф Фото: промо

Коментари / 0

Оставите коментар