Ивана Петерс: Нисам волела Гоцу!

Певачица Ивана Петерс важи за власницу једног од најбољих женских гласова у Србији, а почеци њене каријере везују се за групу Тап 011, у којој је певала заједно са Гоцом Тржан.

Забава 09.12.2019 | 13:02
Ивана Петерс: Нисам волела Гоцу!
Осим песмама и гласовима, Ивана и Гоца су годинама привлачиле пажњу и својим специфичним односом. Оне нису криле да се у време док су биле чланице исте групе нису најбоље слагале.

- Гоца и ја смо скроз различите и данас и одувек смо биле, а познајемо се одлично јер смо одрасле заједно. Ишле смо у школу заједно и стасавале у девојчурке кроз групу Тап 011. Данас ја њу одлично разумем, као и она мене, јер се пратимо кроз цео живот. Раније је баш нисам волела, увек је била луђа и храбрија од мене. Док смо радиле и сазревале, и са њене и са моје стране је било љубоморе и сујете. Она, на пример, није хтела да вежба певање, па јој је сметало кад хвале мој глас, који је био резултат великог рада - објашњава Ивана.



 Само да не ради себи нешто лоше, мени је данас океј све што Гоца ради. Она је потпуно отворена и брбљива, некад и превише, што је у младости знало да ме чуди и да ми смета, па сам јој и замерала што мора да говори ствари за које зна да ће изазвати пажњу медија и скандалозне наслове, али то ми је данас бескрајно занимљиво и драго ми је што је Гоца остала своја и иста.

Петерсова је објаснила и зашто су она и Гоца постале блискије у зрелим годинама.

- Мајчинство нас је променило обе и оплеменило, и нас и наш однос. Она је као и моја ћерка Рачица и супер се капирају међусобно. Сада кад смо на сцени заједно, Гоца и ја се гледамо и смејемо очима стално, а разумемо се и без речи. Подмлађујемо се кад смо заједно и уживамо, ја у њој, а она у мојој срећи.



Извор:Ало Фото:Ало 

Коментари / 0

Оставите коментар