Ivana Peters: Nisam volela Gocu!

Pevačica Ivana Peters važi za vlasnicu jednog od najboljih ženskih glasova u Srbiji, a počeci njene karijere vezuju se za grupu Tap 011, u kojoj je pevala zajedno sa Gocom Tržan.

Zabava 09.12.2019 | 13:02
Ivana Peters: Nisam volela Gocu!
Osim pesmama i glasovima, Ivana i Goca su godinama privlačile pažnju i svojim specifičnim odnosom. One nisu krile da se u vreme dok su bile članice iste grupe nisu najbolje slagale.

- Goca i ja smo skroz različite i danas i oduvek smo bile, a poznajemo se odlično jer smo odrasle zajedno. Išle smo u školu zajedno i stasavale u devojčurke kroz grupu Tap 011. Danas ja nju odlično razumem, kao i ona mene, jer se pratimo kroz ceo život. Ranije je baš nisam volela, uvek je bila luđa i hrabrija od mene. Dok smo radile i sazrevale, i sa njene i sa moje strane je bilo ljubomore i sujete. Ona, na primer, nije htela da vežba pevanje, pa joj je smetalo kad hvale moj glas, koji je bio rezultat velikog rada - objašnjava Ivana.



 Samo da ne radi sebi nešto loše, meni je danas okej sve što Goca radi. Ona je potpuno otvorena i brbljiva, nekad i previše, što je u mladosti znalo da me čudi i da mi smeta, pa sam joj i zamerala što mora da govori stvari za koje zna da će izazvati pažnju medija i skandalozne naslove, ali to mi je danas beskrajno zanimljivo i drago mi je što je Goca ostala svoja i ista.

Petersova je objasnila i zašto su ona i Goca postale bliskije u zrelim godinama.

- Majčinstvo nas je promenilo obe i oplemenilo, i nas i naš odnos. Ona je kao i moja ćerka Račica i super se kapiraju međusobno. Sada kad smo na sceni zajedno, Goca i ja se gledamo i smejemo očima stalno, a razumemo se i bez reči. Podmlađujemo se kad smo zajedno i uživamo, ja u njoj, a ona u mojoj sreći.



Izvor:Alo Foto:Alo 

Komentari / 0

Ostavite komentar