Направила мужу кафану у дворишту да не иде у друге

Давно је речено "ако не можете побиједити непријатеља - придружите му се" тако је и у љубави.

Занимљивости 08.12.2019 | 16:46
Направила мужу кафану у дворишту да не иде у друге
Паул Таппер, инжењер из Неwтон Аббота у Великој Британији одувијек је обожавао одлазити у локални пуб, но његова супруга Јаyне (48) сматрала је да тамо проводи превише времена па му је пуб изградила у дворишту породичне куће. Назвала га је ' Тхе Догхоусе Инн'.

Ова мајка троје дјеце и медицинска сестра по струци, осим што воли видјети супруга ближе кући, каже да ће у властитом пубу организовати и забаве за пријатеље и породицу. Мој супруг Паул је одувијек волио свако мало скочити у локални пуб и никако га нисам могла задржати код куће.



И тако, размишљала сам и дошла до идеје саградити властити у дворишту. Када ме питају гдје ми је супруг, кажем им 'у кућици за псе' (догхоусе) - испричала је. Открила је и колико ју је то стајало - Најскупље је било изравнати двориште и то је стајало 15.000 фунти (око 132.000 куна), а почетна градња кабине дошла је око 2700 фунти (око 24.000 куна).

Што се тиче уређења, покушала сам то направити што јефтиније користећи се друштвеним мрежама и препродавачима - рекла је и додала како није могла одољети па је набавила и црквену клупу за сједење те игрицу свемирских нападача за још 650 фунти (око 5700 куна), како би пуб изгледао аутентично.



Властитим пубом није одушевљен само Јаyнин супруг већ и дјеца - Том (31), Лоррен (24) и Јацк (26), који кажу да ће дугорочно уштедјети новац на алкохолу јер ће се дружити у властитом пубу. - И Паул ће доводити своје друштво.

Чини се да ћемо увијек бити заузети - рекла је Јаyне и додала да и даље ситницама украшава пуб, када наиђе на нешто згодно. - Волим боравити тамо и с весељем бих многе ноћи проводила у нашем пубу - закључила је, преноси Миррор.

Желите да читате још садржаја попут овога, препоручујемо да посјетите и магазин - www.инфпулт.инфо



Извор:пулт24.инфо

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Догма

08.12.2019 16:41

Е то је жена!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дана

08.12.2019 17:46

ЦАРИЦА ;)