Реал након Јовића, доводи мегазвијезду од 150 милиона евра

Фудбалски клуб Реал Мадрид спрема се за нови велики трансфер, у коме ће за једног играча платити половину новца утрошеног за цео летњи прелазни рок када су доведене бројне звезде.

Фудбал 07.12.2019 | 13:19
Реал након Јовића, доводи мегазвијезду од 150 милиона евра
Подсетимо, између ове и претходне сезоне, "краљевићи" су дали 300 милиона евра на довођење играча као што су Лука Јовић, Еден Азар, Родриго, Ферланд Менди и Едер Милитао, а сада спремају 150 милиона за - Пола Погбу.

Наиме, како јавља француски "Екип", 26-годишњи Погба је решио да напусти посрнулог гиганта из Манчестера, а то би Реал да одмах искористи.

Покушаће Мадриђани, бар тврди поменути лист, да мало оборе поменуту цену коју траже газде са Олд Трафорда, а вероватно ће у тој намери и успети и то из два разлога: 1) Нико не жели да у екипи на силу држи играча који би да оде и 2) Погба, најскупље појачање у историји Јунајтеда (повратак из Јувентуса плаћен је 105 милиона евра) улази у последњих годину дана уговора и боље га је продати а зарадити нешто на томе, него га пустити на крају без обештећења.

Подсетимо, Јунајтед је тренутно шести на табели Премијер лиге и пред градски дерби са актуелним шампионом, трећепласираним Ситијем, заостаје за водећим Ливерпулом чак 22 бода после само 15 одиграних кола. Реал Мадрид, са друге стране, пред суботњи сусрет са Еспањолом, дели прву позицију у Шпанији са највећим ривалом, Барселоном.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар