О општинама власт Српске селективно води рачуна

Овакав селективан приступ је погубан јер све и једно мјесто, све и један човјек, мора бити једнак за вршиоце власти у Републици Српској“, истакла је Тривић.


Република Српска 07.12.2019 | 10:48
О општинама власт Српске селективно води рачуна
Потпредсједница ПДП-а Јелена Тривић посјетила је Гацко гдје је учествовала на јавној трибини у организацији Општинског одбора ПДП-а Гацко.

„И овај град је примјер колико је републичка власт запоставила мјеста у којој они не врше локалну власт. Локалне заједнице рјешавају најконкретнија питања за живот грађана и свакој од њих треба подршка. Овакав селективан приступ је погубан јер све и једно мјесто, све и један човјек, мора бити једнак за вршиоце власти у Републици Српској“, истакла је Тривић.



На трибини су учествовали члан Предсједништва ПДП-а и народни посланик Љубиша Крунић, посланик из Клуба СДС-а Небојша Вукановић, а присуствовао је и члан Предсједништва СДС-а Вукота Говедарица који се обратио присутнима.



„Сусрет са господином Говедарицом ме подсјетио колико смо сви прошле године, у изборној кампањи, уложили вјере, наде, воље и енергије да коначно имамо народног предсједника који ће стати на чело боље, перспективније и успјешније Српске. Али не љутимо се.

Ми знамо да је Вукоту Говедарицу народ бирао и да је побиједио Жељку Цвијановић. Изборни инжињеринг доведе до тога да воља народа не буде испоштована и зато су измјене Изборног закона неопходне“, истакла је Тривић.



(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Отјерани ПДП-Фоца

07.12.2019 10:00

Мозете ли доци у Фоцу да видите како функционисе локална коалиција СНСД-ПДП?

ОДГОВОРИТЕ
Name

В И Л И

07.12.2019 14:44

Три посланика за поштовање, имају огромну подршку народа који мисли својом главом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

07.12.2019 15:45

Како не....Од те подршке не знају шта ће....Само млате без циља у борби за власт....ал не иде ..