O opštinama vlast Srpske selektivno vodi računa

Ovakav selektivan pristup je poguban jer sve i jedno mjesto, sve i jedan čovjek, mora biti jednak za vršioce vlasti u Republici Srpskoj“, istakla je Trivić.


Republika Srpska 07.12.2019 | 10:48
O opštinama vlast Srpske selektivno vodi računa
Potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić posjetila je Gacko gdje je učestvovala na javnoj tribini u organizaciji Opštinskog odbora PDP-a Gacko.

„I ovaj grad je primjer koliko je republička vlast zapostavila mjesta u kojoj oni ne vrše lokalnu vlast. Lokalne zajednice rješavaju najkonkretnija pitanja za život građana i svakoj od njih treba podrška. Ovakav selektivan pristup je poguban jer sve i jedno mjesto, sve i jedan čovjek, mora biti jednak za vršioce vlasti u Republici Srpskoj“, istakla je Trivić.Na tribini su učestvovali član Predsjedništva PDP-a i narodni poslanik Ljubiša Krunić, poslanik iz Kluba SDS-a Nebojša Vukanović, a prisustvovao je i član Predsjedništva SDS-a Vukota Govedarica koji se obratio prisutnima.„Susret sa gospodinom Govedaricom me podsjetio koliko smo svi prošle godine, u izbornoj kampanji, uložili vjere, nade, volje i energije da konačno imamo narodnog predsjednika koji će stati na čelo bolje, perspektivnije i uspješnije Srpske. Ali ne ljutimo se.

Mi znamo da je Vukotu Govedaricu narod birao i da je pobijedio Željku Cvijanović. Izborni inžinjering dovede do toga da volja naroda ne bude ispoštovana i zato su izmjene Izbornog zakona neophodne“, istakla je Trivić.(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Otjerani PDP-Foca

07.12.2019 11:00

Mozete li doci u Focu da vidite kako funkcionise lokalna koalicija SNSD-PDP?

ODGOVORITE
Name

V I L I

07.12.2019 15:44

Tri poslanika za poštovanje, imaju ogromnu podršku naroda koji misli svojom glavom.

ODGOVORITE
Name

Re

07.12.2019 16:45

Kako ne....Od te podrške ne znaju šta će....Samo mlate bez cilja u borbi za vlast....al ne ide ..