Пословница Сбербанке неометано наставља са радом

Пословница у Требињу неометано и безбједно наставља са радом

Република Српска 06.12.2019 | 16:11
Пословница Сбербанке неометано наставља са радом
У пословници Сбербанк Бања Лука у Требињу, рано јутрос је активиран аларм усљед употребе ватреног оружја непознатог лица. На пословници Банке утврђена су оштећења, настала употребом ватреног оружја. 

„ Пуцњава у улици Краља Петра И Ослободиоца бб, у којој се налази пословница наше банке догодила се у 3.29 часова, а метак који је пробио стакло је активирао аларм. Одмах по активацији аларма на лице мјеста су изашли физичко обезбјеђење и полиција. Према информацијама са којима располажемо, мотив пуцњаве није познат. С обзиром да се пуцњава догодила рано ујутру, на сву срећу, није било повријеђених лица, а полиција је изласком на лице мјеста утврдила мању материјалну штету. Наглашавамо, да се према расположивим информацијама не може утврдити да је ова пуцњава повезана са сличном, која се догодила крајем јула прошле године.

Наша пословница је неометано наставила са радом. Вјерујемо да ће надлежна тијела учинити све да се у што краћем року утврде околности пуцњаве. Банка ће са своје стране у пуној мјери сарађивати са надлежним институцијама у званичној истрази.“ изјавили су овим поводом из Сбербанк Бања Лука.

(БН)