Poslovnica Sberbanke neometano nastavlja sa radom

Poslovnica u Trebinju neometano i bezbjedno nastavlja sa radom

Republika Srpska 06.12.2019 | 16:11
Poslovnica Sberbanke neometano nastavlja sa radom
U poslovnici Sberbank Banja Luka u Trebinju, rano jutros je aktiviran alarm usljed upotrebe vatrenog oružja nepoznatog lica. Na poslovnici Banke utvrđena su oštećenja, nastala upotrebom vatrenog oružja. 

„ Pucnjava u ulici Kralja Petra I Oslobodioca bb, u kojoj se nalazi poslovnica naše banke dogodila se u 3.29 časova, a metak koji je probio staklo je aktivirao alarm. Odmah po aktivaciji alarma na lice mjesta su izašli fizičko obezbjeđenje i policija. Prema informacijama sa kojima raspolažemo, motiv pucnjave nije poznat. S obzirom da se pucnjava dogodila rano ujutru, na svu sreću, nije bilo povrijeđenih lica, a policija je izlaskom na lice mjesta utvrdila manju materijalnu štetu. Naglašavamo, da se prema raspoloživim informacijama ne može utvrditi da je ova pucnjava povezana sa sličnom, koja se dogodila krajem jula prošle godine.

Naša poslovnica je neometano nastavila sa radom. Vjerujemo da će nadležna tijela učiniti sve da se u što kraćem roku utvrde okolnosti pucnjave. Banka će sa svoje strane u punoj mjeri sarađivati sa nadležnim institucijama u zvaničnoj istrazi.“ izjavili su ovim povodom iz Sberbank Banja Luka.

(BN)