Едита: Гледала сам како тата туче маму и Инди!

Едита Арадиновић је као девојчица била сведок породичног насиља. Гледала је како њен отац туче мајку и старију сестру Инди и те сцене никада неће заборавити, наводи Информер.

Забава 06.12.2019 | 19:00
Едита: Гледала сам како тата туче маму и Инди!
Атрактивна певачица отворила је душу и објаснила због чега је њена нова песма "Соба" аутобиографска.

- Као мала сам доживела породично насиље. Не директно, али сам била сведок. И даље покушавам да заборавим како је отац тукао мајку и моју сестру Инди, а ја све то посматрала. Због тих батина је мама имала озбиљне здравствене проблеме. То је ружан период мог живота о којем не желим пуно да причам. Без обзира на све, своје родитеље данас волим највише на свету - рекла је Едита и додала:

- У новој песми сам описала догађај из детињства, када сам била девојчица жељна љубави и пажње коју нисам добијала од родитеља. Без обзира на све што се дешавало мислим да сам доста брзо сазрела, али сам и даље остала дете у души - рекла је Едита.

Због свега што је преживела, Едита је морала рано да сазри и ухвати се у коштац са проблемима.

- Са 17 година сам почела да издржавам породицу. Певала сам и наступала по клубовима, а после тога сам постала чланица групе "Министарке". Знате, није лако кад такав терет падне на некога ко је тинејџер - истакла је Едита.



Извор:Ало/информер Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мисо

07.12.2019 15:52

Циганска посла

ОДГОВОРИТЕ