Добио забрану одласка на утакмице док не плати алиментацију!

На северозападу Аргентине један судија из провинције Салта забранио је навијачу фудбалског тима Боке Јуниорс одлазак на утакмице све док не плати заостале алиментације својој бившој супрузи.

Занимљивости 05.12.2019 | 18:00
Добио забрану одласка на утакмице док не плати алиментацију!
"Оптужени Хуго Федерико Суарез не сме да посећује утакмице Боке Јуниорс све док не плати цео износ заосталих алиментација" стоји у службеном саопштењу суда које је објавио Аргентински фудбалски савез.

"Оптужени није уплаћивао алиментацију последњих годину дана што је навело његову бившу супругу да подигне тужбу" изјавила је за Ројтерс Силвина Карер, адвокатица која учествује у овом спору.

Карер је рекла да су одлучили да покрену спор након што је видела како Суарез, упркос несталном приливу новца, у својој приватној колекцији има велики број Бокиних дресова и сувенира.

Осим што не сме да посећује утакмице Боке Јуниорс, Хуго Федерико Суарез не сме да одлази ни на концерте чилеанске певачице Мон Лаферт, за чији је наступ у Буенос Ајресу већ имао купљену улазницу и авионску карту.

"Ово је први пут да смо покренули овакав поступак, што може постати моћан алат против људи који нису свесни да би им властита деца требало да буду испред свега другог" изјавила је Карер.

извор:Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар