Ера брутално оплео по Топалку, запретио му шамарима!

Ера Ојданић побеснео је на Милана Топаловића Топалка јер је наводно потценио његову каријеру.

Забава 05.12.2019 | 12:27
Ера брутално оплео по Топалку, запретио му шамарима!
Према његовим речима, Топалко је недавно напустио снимање новогодишњег програма „Гламура“ на ТВ Хепи јер му је засметало што је у истој екипи с њим, Вером Матовић, Снежаном Снеки Бабић и још неким старијим колегама. - Снимали смо „Гламур специјал“ код Уроша Божића и сви су дошли на своје заказане термине.

Топалко је требало да седи са мном, Вером, Снеки и не знам ко је све још био ту, али њему се то није свидело. Рени је дошла из Бугарске да би отпевала наш дует „Мерцедес“ и тај мали ћелави, пи*ка му материна, није хтео то да слуша. Видим нема га, траже га тамо.

Он се нешто бунио, па су га истерали напоље. Правио је проблем, као неће он да седи у том друштву и слуша те глупе народњаке. Пази, глупе народњаке! - бесно каже Ера и наставља:

- То мало ћелаво го*но од метар и жилет из Нове Вароши, из оне вукојебине, нашло да диктира правила. Е па не може! Да му није било Саше Поповића, брао би купине у оном његовом селу. Срам га било! Засметао му мој „Мерцедес“ и Верин „Мики, Милане“. Кад га будем видео, налупаћу му шамаре. Добиће такве шамарчине да неће знати где се налази. Испада да је он таква певачина, а дере се као да га воде на клање. Ја сам вредан и радан човек, који је много радио и грцао да би достигао то што сам достигао у каријери.



Мислиш да је мени било лако и да сам увек насмејан седео у емисијама? Ни мени се неки нису допали, па сам ћутао и трпео из поштовања према телевизијама и сарадницима. И мени се некад плаче, а морам да певам. Ћути, бре, мали и ради кад већ имаш прилику за то! - каже изнервирани Ера, док су његове колегинице Вера и Снеки остале недоступне за коментар до закључења овог броја.



С друге стране, Топалко је демантовао Ојданићеву причу.

- Није тачно. Ја поштујем све своје колеге - кратко је одговорио певач.

Извор:Курир.рс Фото:Курир

Коментари / 0

Оставите коментар