Era brutalno opleo po Topalku, zapretio mu šamarima!

Era Ojdanić pobesneo je na Milana Topalovića Topalka jer je navodno potcenio njegovu karijeru.

Zabava 05.12.2019 | 12:27
Era brutalno opleo po Topalku, zapretio mu šamarima!
Prema njegovim rečima, Topalko je nedavno napustio snimanje novogodišnjeg programa „Glamura“ na TV Hepi jer mu je zasmetalo što je u istoj ekipi s njim, Verom Matović, Snežanom Sneki Babić i još nekim starijim kolegama. - Snimali smo „Glamur specijal“ kod Uroša Božića i svi su došli na svoje zakazane termine.

Topalko je trebalo da sedi sa mnom, Verom, Sneki i ne znam ko je sve još bio tu, ali njemu se to nije svidelo. Reni je došla iz Bugarske da bi otpevala naš duet „Mercedes“ i taj mali ćelavi, pi*ka mu materina, nije hteo to da sluša. Vidim nema ga, traže ga tamo.

On se nešto bunio, pa su ga isterali napolje. Pravio je problem, kao neće on da sedi u tom društvu i sluša te glupe narodnjake. Pazi, glupe narodnjake! - besno kaže Era i nastavlja:

- To malo ćelavo go*no od metar i žilet iz Nove Varoši, iz one vukojebine, našlo da diktira pravila. E pa ne može! Da mu nije bilo Saše Popovića, brao bi kupine u onom njegovom selu. Sram ga bilo! Zasmetao mu moj „Mercedes“ i Verin „Miki, Milane“. Kad ga budem video, nalupaću mu šamare. Dobiće takve šamarčine da neće znati gde se nalazi. Ispada da je on takva pevačina, a dere se kao da ga vode na klanje. Ja sam vredan i radan čovek, koji je mnogo radio i grcao da bi dostigao to što sam dostigao u karijeri.



Misliš da je meni bilo lako i da sam uvek nasmejan sedeo u emisijama? Ni meni se neki nisu dopali, pa sam ćutao i trpeo iz poštovanja prema televizijama i saradnicima. I meni se nekad plače, a moram da pevam. Ćuti, bre, mali i radi kad već imaš priliku za to! - kaže iznervirani Era, dok su njegove koleginice Vera i Sneki ostale nedostupne za komentar do zaključenja ovog broja.



S druge strane, Topalko je demantovao Ojdanićevu priču.

- Nije tačno. Ja poštujem sve svoje kolege - kratko je odgovorio pevač.

Izvor:Kurir.rs Foto:Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar