Сафет Сушић стао у одбрану Мусемићу!

Сафет Сушић, легенда Фудбалског клуба Сарајево, разочаран је потезом клуба да уручи отказ Хусрефу Мусемићу после пораза у градском дербију од Жељезничара (1:3) и у ситуацији када је клуб и даље на врху табеле.
 
 

Фудбал 04.12.2019 | 17:47
Сафет Сушић стао у одбрану Мусемићу!
Сушић се у кулоарима помињао као могући наследник Мусемића, али је популарни "Папе" отклонио сваку дилему.

"Заиста ме нико није звао, нити сам уопште размишљао о томе. И наравно да не бих пристао, нарочито након овога што се десило. Просто ми је невероватно ово шта су урадили Хусрефу Мусемићу. Човек им је донео дуплу круну прошле сезоне, сада био други са истим бројем бодова као и првопласирана екипа... Свашта", запрепашћен је Сушић у изјави за СЦ Спорт.

Наглашава како узрок отказа свакако не би требао да буде последњи пораз бордо екипе.

"Па, то је дерби. Шта значи уопште изгубити од Жеље? То су утакмице у којима нема фаворита и у којима пораз не треба доживљавати као трагедију. Ма стварно несхватљиво шта су урадили. Ја сам и прошле године говорио, када је Сарајево изгубило од Аталанте са 0:8, да не требају да доносе нагло одлуке и да требају да оставе Хусрефа. И, ето, оставили су га, он им је онда донео дуплу круну. А сад му тако враћају. Немој ме погрешно схватити, Сарајево је мој клуб, али у овим околностима не могу ни да размишљатим о томе да заузмем тренерско место на Кошеву”, додаје Сушић.

Курир спорт

Коментари / 0

Оставите коментар