Сједнице колегија Представничког и Дома народа ПСБиХ

Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине (ПСБиХ) Денис Звиздић сазвао је за данас сједницу Колегија тог дома.

Босна и Херцеговина 04.12.2019 | 08:16
Сједнице колегија Представничког и Дома народа ПСБиХ
Поред договора о раду 4. хитне сједнице Представничког дома ПСБиХ, требао би бити разматран Извјештај о извршењу Буџета институција БиХ и међународних обавеза БиХ за период јануар - април 2019 године.

Такође, предвиђено је одређивање надлежне комисије за разматрање једне посланичке иницијативе, као и разматрање неколико посланичких питања упућених предсједавајућем и замјенику предсједавајућег Представничког дома.  

За данас је заказано и одржавање сједнице Колегија Представничког дома у проширеном саставу.

Предсједавајући Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Драган Човић сазвао је, такође за данас, сједницу Колегија тог дома.

На дневном реду би требало да се нађе утврђивање Приједлога одлуке за именовање чланова сталних комисија Дома народа Парламентарне скупштине БиХ.

Предвиђено је и одређивање надлежних комисија за разматрање неколико делегатских иницијатива, као и одређивање надлежне комисије за разматрање Извјештаја о извршењу Буџета институција БиХ и међународних обавеза БиХ за период јануар-јуни 2019. године.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар