Брена се присетила како јој је хирург вадио штиклу из дебелог меса!

Лепа Брена опробала се и као глумица, а филм "Хајде да се волимо" у коме игра главну улогу достигао је велику популарност. Међутим, једну анегдоту са снимања истог јавност није имала прилике да чује.

Забава 03.12.2019 | 17:00
Брена се присетила како јој је хирург вадио штиклу из дебелог меса!
Брена је се за хрватске медије присетила снимања филма, али и једног догађаја који ће јој заувек бити урезан у памћење.

"На острву Лопуд преко пута Дубровника снимали смо други део филма и сваки дан устајали у шест. Једно јутро сам каснила и брзо силазила низ степенице, а како сам била у високим штиклама, одломиле су ми се, а ја пала баш на онај део тела који губи часно име. Потом сам осетила бол у бедрима и схватила да ми се штикла забола у месо близу кука. Извадила сам је и успела да дођем до екипе. Хитно су ме глисером превезли у дубровачку болницу. Можете замислити сцену како долазим на хирургију у купаћем костиму огрнута огртачем и с крвавом раном на бедрима. Кад је стигао, главни хирург ми је рекао: “О, добро дошла Лепа Брено, да видимо какав то проблем имате?” Добила сам инекцију против тетануса и онда је кренуло ушивање. Међутим пре тога ме три пута ударио по задњици и рекао да ће све бити као бомбона (смијех). Снимање смо наставили након два дана, а ова сцена из болнице ми је и данас пресмешна и симпатична", испричала је Лепа Брена.



Певачица се осврнула и на почетак љубави са Бобом Живојиновићем, са којим ће 7. децембра ове године прославити 28 година брака, те испричала како је њен отац реаговао на њихову везу.

"Испричаћу вам једну ситуацију везану уз мог оца Абида који се бринуо што сам толико радила и плашио да се никад нећу удати. На неки начин је био и близу истине јер нисам журила с удајом. Размишљала сам, ако се деси деси, ту се не може ништа на силу и без љубави. Кад ме тата питао имам ли каквог момка и чиме се бави - имала сам тада 27 година - као из топа сам одговорила да игра тенис! А он ће на то: Аууууу, ти певаш, он игра тенис, од чега ви мислите да живите?Када су га родитељи упознали јако су га заволели, ценили и поштовали. Први су схватили шта значи имати у породици некога ко се бави спортом", открила је Брена за поменути хрватски медиј.



Извор: Курир.рс/ Сл.Далмација Фото: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар