Brena se prisetila kako joj je hirurg vadio štiklu iz debelog mesa!

Lepa Brena oprobala se i kao glumica, a film "Hajde da se volimo" u kome igra glavnu ulogu dostigao je veliku popularnost. Međutim, jednu anegdotu sa snimanja istog javnost nije imala prilike da čuje.

Zabava 03.12.2019 | 17:00
Brena se prisetila kako joj je hirurg vadio štiklu iz debelog mesa!
Brena je se za hrvatske medije prisetila snimanja filma, ali i jednog događaja koji će joj zauvek biti urezan u pamćenje.

"Na ostrvu Lopud preko puta Dubrovnika snimali smo drugi deo filma i svaki dan ustajali u šest. Jedno jutro sam kasnila i brzo silazila niz stepenice, a kako sam bila u visokim štiklama, odlomile su mi se, a ja pala baš na onaj deo tela koji gubi časno ime. Potom sam osetila bol u bedrima i shvatila da mi se štikla zabola u meso blizu kuka. Izvadila sam je i uspela da dođem do ekipe. Hitno su me gliserom prevezli u dubrovačku bolnicu. Možete zamisliti scenu kako dolazim na hirurgiju u kupaćem kostimu ogrnuta ogrtačem i s krvavom ranom na bedrima. Kad je stigao, glavni hirurg mi je rekao: “O, dobro došla Lepa Breno, da vidimo kakav to problem imate?” Dobila sam inekciju protiv tetanusa i onda je krenulo ušivanje. Međutim pre toga me tri puta udario po zadnjici i rekao da će sve biti kao bombona (smijeh). Snimanje smo nastavili nakon dva dana, a ova scena iz bolnice mi je i danas presmešna i simpatična", ispričala je Lepa Brena.



Pevačica se osvrnula i na početak ljubavi sa Bobom Živojinovićem, sa kojim će 7. decembra ove godine proslaviti 28 godina braka, te ispričala kako je njen otac reagovao na njihovu vezu.

"Ispričaću vam jednu situaciju vezanu uz mog oca Abida koji se brinuo što sam toliko radila i plašio da se nikad neću udati. Na neki način je bio i blizu istine jer nisam žurila s udajom. Razmišljala sam, ako se desi desi, tu se ne može ništa na silu i bez ljubavi. Kad me tata pitao imam li kakvog momka i čime se bavi - imala sam tada 27 godina - kao iz topa sam odgovorila da igra tenis! A on će na to: Auuuuu, ti pevaš, on igra tenis, od čega vi mislite da živite?Kada su ga roditelji upoznali jako su ga zavoleli, cenili i poštovali. Prvi su shvatili šta znači imati u porodici nekoga ko se bavi sportom", otkrila je Brena za pomenuti hrvatski medij.



Izvor: Kurir.rs/ Sl.Dalmacija Foto: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar