Младен Иванић на пријему код предсједника Кине

Почасни предсједник ПДП-а и бивши члан Предсједништва БиХ Младен Иванић предводио је делегацију Међународног центра Низами Ганџави на пријему који је код предсједника Народне републике Кине Си Ђипинга одржан данас у Пекингу.

Република Српска 03.12.2019 | 12:33
Младен Иванић на пријему код предсједника Кине
Обраћајуци се предсједнику Кине, Иванић је истакао на огроман значај који ова земља има данас у свијету, како у економији, тако и у политици. 

Иванић је истакао и значајно мјесто које има иницијатива "17+1" која окупља земље централне и источне Европе и Кину, а у коју је укључена и БиХ. Он је захвалио предсједнику Си Ђипингу на кинеским инвестицијама у БиХ и изразио наду да ће тих инвестиција бити и у будућем времену.



Будући да се ове године обиљежава 70 година настанка Народне републике Кине, Иванић је у име педесетак предсједника држава и влада из цијелог свијета честитао кинеском предсједнику и народу овај јубилеј и изразио наду да ће се успјешан развој Кине наставити у наредним годинама. Младен Иванић у Пекингу такође учествује у раду конференције на тему "Одрживи развој и мултилатерализам". 



Ово је други значајан сусрет почасног предсједника ПДП-а у посљедних неколико дана.

Подсјећамо, Иванић се недавно у Риму сусрео и са папом Фрањом, који се радо присјетио своје посјете БиХ у вријеме када је Младен Иванић био српски члан Предсједништва БиХ.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Р

03.12.2019 12:10

То је прави дипломата, а не овај овчар из Лијевча

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дому

03.12.2019 13:44

Виси милораде гисподина,а ти био и осто кркан!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

03.12.2019 14:39

Ја га се не сјецам у некој вазној пословној посјети док је био у власти. Ове протекуларне агенције и којекакве организације су небитне. Смијесно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аа

03.12.2019 15:04

Ова посјета је много јаца и знацајнија од неких дрзавницких и протоколарних, мада и ова има свој протокол, ако ми не вјерујес изгуглај мало уцеснике и њихове улоге сто у јавним сто у тајним друствима

Name

Тиии

03.12.2019 15:16

Тиии сиједи доле и цекај сендвиц!!!

Name

В И Л И

03.12.2019 14:52

Иваниц је господин човјек, а не овај који купује и покраде изборе и испира мозак болесним ( својим) гласачима, а истовремено постао милијардер.

ОДГОВОРИТЕ