Цецин отац после свадбе завршио на Ургентном!

Оцу Светлане Цеце Ражнатовић Слободану Величковићу (70) наводно је позлило на дан Вељкове и Богданине свадбе, па је био приморан да напусти весеље јер је имао несносне болове и осећао се веома лоше.

Забава 03.12.2019 | 11:32
Цецин отац после свадбе завршио на Ургентном!
Иако су у први мах сви помислили да је у питању нешто безазлено и да ће се вратити у "Хајат" на весеље када се мало одмори код куће, то се није десило. Он је, како сазнајемо, сутрадан примљен у Ургентни центар и његово стање је било изузетно озбиљно. Срећом, добром интервенцијом лекара и правом терапијом, све се завршило како треба.

Доктор из Ургентног центра који је примио Цециног оца у болницу дан након свадбе открио је за Српски телеграф како се Слободан сада осећа, као и то да је фолк звезда била ван себе када је чула да су стигли у последњем тренутку и да је питање да ли би преживео да су дошли касније.



- Слободан се лоше осећао на свадби, више није могао да стоји од болова, али најпре тиме није хтео да узнемирава било кога да не би кварио весеље. Само је после грађанског венчања хтео тихо да напусти весеље и замолио је возача да га одвезе кући. Сутрадан је уследио прави пакао. Још више му је позлило, па су га на једвите јаде довезли у Ургентни центар. Не би ни отишао у болницу да га није наговорила Цеца, која је по сваку цену желела да га доктор прегледа. Када је дошао у Ургентни, установили су му тешку упалу целокупног организма и да се десио озбиљан колапс. Лекари специјалисти су рекли да би било касно да су дошли само сат времена касније - рекао је доктор из Ургентног центра, иначе пријатељ Ражнатовића, и додао да је Цецин отац доведен у веома лошем стању.



- Слободан је једноставно колабирао, имао је тешку упалу црева, желуца, панкреаса. Поред свега овога, имао је високу температуру. Био је у ужасном стању, скоро да се једва кретао и сваки сат за њега био је одлучујући да ли ће бити добро или не. Лекари су се борили свим силама да спрече даљи напредак упале и да му снизе превисоку температуру. Одмах су га прикључили на инфузију, давали су му све могуће лекове да га поврате у живот - испричао је доктор за наш лист и додао:

- Цеца је била уз њега све време, била је ван себе. Иако су јој сви из болнице честитали због сина и снајке, али и унучета, она није реаговала. Видела је да је њеном оцу јако тешко и само је желела да буде све како треба. Светлана је лекарима испричала да је њен отац имао болове, али да су мислили да је од узбуђења и да он није дао да се обазиру на све што му се дешавало. Тек када јој је мајка Мира сутрадан рекла да је Слободан и даље лоше, она је схватила да је стање алармантно и натерала га да оде у болницу. Након неколико дана испитивања он је пуштен на кућно лечење. Сада су сви око њега и труде се да му угоде.

Слободан: Вељко, жени се док сам жив!

 Слободан Величковић је пре пола године јавно молио унука да се ожени док је он још жив. Свима је било чудно што је Вељков деда тако нешто рекао, али сада је јасно да је човек боловао и раније, па да се плашио да га, недајбоже, нешто не снађе и да не присуствује унуковој свадби.

- Вељко, жени се док сам жив. Богдана је права девојка за тебе - рекао је тада Величковић.



Извор: Курир.рс/С.телеграф/ Фото: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар