Поп певачица слави 38. рођендан али њен живот није био мед и млеко!

Поп принцеза Бритни Спирс данас прославља свој тридесетосми рођендан, а важи за једну од најпопуларнијих певачица на планети. Врхунац своје славе доживела је одмах на почетку каријере, односно деведесетих година прошлог века када је објавила своја прва два албума.

Забава 02.12.2019 | 22:00
Поп певачица слави 38. рођендан али њен живот није био мед и млеко!
Светски критичари су је тада назвали тинејџ звездом деценије, а врло брзо је проглашена и поп иконом.

2002. године је дебитована на филму „Цроссроадс“. У жижу јавности поред музике је доспела и због нервног слома који је доживела 2005. године, када су многи сматрали да јој је каријера завршена. Ипак, две године касније се вратила на врхове музичких лествица, а 2012. године, магазин „Форбес“ ју је прогласио најплаћенијом певачицом године.



Током каријере, шест њених албума је доспело на прво место "Биллбоард 200" лествице, због чега је трећа певачица у историји америчке музике којој је то пошло за руком.

2011. године је постала друга певачица којој су се два сингла у исто време нашла на првом месту "Биллбоард Хот 100" лествице.



Омиљена је међу фановима и због своје отворене подршке ЛГБТ заједници, али и због својих певљивих поп хитова који се и данас врте на радио станицама широм света.

Певачицин живот ипак није "мед и млеко", те је она након нервног слома 2005. године изгубила старатељство над двојицом синова, а њен отац преузео је контролу над њеном имовином и зарадом све до данашњег дана.



Она се током 2019. године борила да поврати контролу над својим животом и поново настави музичку каријеру.



Извор:Ало.рс Фото: Профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар