Pop pevačica slavi 38. rođendan ali njen život nije bio med i mleko!

Pop princeza Britni Spirs danas proslavlja svoj tridesetosmi rođendan, a važi za jednu od najpopularnijih pevačica na planeti. Vrhunac svoje slave doživela je odmah na početku karijere, odnosno devedesetih godina prošlog veka kada je objavila svoja prva dva albuma.

  • Magazin
  • Zabava


Svetski kritičari su je tada nazvali tinejdž zvezdom decenije, a vrlo brzo je proglašena i pop ikonom.

2002. godine je debitovana na filmu „Crossroads“. U žižu javnosti pored muzike je dospela i zbog nervnog sloma koji je doživela 2005. godine, kada su mnogi smatrali da joj je karijera završena. Ipak, dve godine kasnije se vratila na vrhove muzičkih lestvica, a 2012. godine, magazin „Forbes“ ju je proglasio najplaćenijom pevačicom godine.Tokom karijere, šest njenih albuma je dospelo na prvo mesto "Billboard 200" lestvice, zbog čega je treća pevačica u istoriji američke muzike kojoj je to pošlo za rukom.

2011. godine je postala druga pevačica kojoj su se dva singla u isto vreme našla na prvom mestu "Billboard Hot 100" lestvice.Omiljena je među fanovima i zbog svoje otvorene podrške LGBT zajednici, ali i zbog svojih pevljivih pop hitova koji se i danas vrte na radio stanicama širom sveta.

Pevačicin život ipak nije "med i mleko", te je ona nakon nervnog sloma 2005. godine izgubila starateljstvo nad dvojicom sinova, a njen otac preuzeo je kontrolu nad njenom imovinom i zaradom sve do današnjeg dana.Ona se tokom 2019. godine borila da povrati kontrolu nad svojim životom i ponovo nastavi muzičku karijeru.Izvor:Alo.rs Foto: Profimedia

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.