Промоција филма "Мој град, моја правила" у БН

“Мој град, моја правила”, назив је краткометражног играног филма, чија је премијера овог викенда заинтригирала бијељинце и изазвала велику пажњу. Комплетан филм је сниман у Бијељини, а екипа ентузијаста која је радила на овом остварењу, радила је без накнаде. Сама радња је посвећена тинедјжерима и њиховим проблемима.

Забава 02.12.2019 | 16:57
Промоција филма "Мој град, моја правила" у БН
”Мој град, моја правила” прати четворо тинејџера а поред младих глумаца који су играли у овом филмском остварењу,  у филму су се нашла и двојица дипломираних глумаца, од којих је један потписао и режију. Идејни творац дјела каже да је пут од идеје до остварења био пун успона и падова.

“У самом филму се ради о тинејџеру који се суочава са свијетом одраслих, у проблемима који га затичу, а са свим тим се мијеша и алкохол и дрога, и све оно што прати савремено друштво,” најављује Марко Ристић, глумац и сценариста филма “Мој град, моја правила”.



Идеју младе екипе сви су здушно подржали и помогли у реализацији исте.

“Драго ми је да смо учествовали у овом пројекту. Ту смо увијек за младе да их подржимо да остваре своје снове и циљеве,” каже Жељко Стојановић, чија је продукција “Круле” радила снимање и монтажа филма “Мој град, моја правила”.

Текст и сценарио који је Марко написао, допао се његовом ментору Ненаду Благојевићу код кога и похађа часове глуме.

“Ја сам узео да прочитам текст и допало ми се, одлучио сам да му помогнем и режирам филм. Ово је и мој првенац јер никада нисам радио режију. Радња се заснива на вршњачком насиљу и надамо се да ће гледаоци да схвате поруку, а то је да је насиље сувишно,” поручује Ненад Благојевић глумац и режисер.

Млади сценариста и глумац Марко Ристић каже да је ово његов допринос младима и култури у граду, као и да од њега у будућности можемо да очекујемо још занимљивих пројеката.

 

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Деба

02.12.2019 17:24

Као у Кану

ОДГОВОРИТЕ