Promocija filma "Moj grad, moja pravila" u BN

“Moj grad, moja pravila”, naziv je kratkometražnog igranog filma, čija je premijera ovog vikenda zaintrigirala bijeljince i izazvala veliku pažnju. Kompletan film je sniman u Bijeljini, a ekipa entuzijasta koja je radila na ovom ostvarenju, radila je bez naknade. Sama radnja je posvećena tinedjžerima i njihovim problemima.

Zabava 02.12.2019 | 16:57
Promocija filma "Moj grad, moja pravila" u BN
”Moj grad, moja pravila” prati četvoro tinejdžera a pored mladih glumaca koji su igrali u ovom filmskom ostvarenju,  u filmu su se našla i dvojica diplomiranih glumaca, od kojih je jedan potpisao i režiju. Idejni tvorac djela kaže da je put od ideje do ostvarenja bio pun uspona i padova.

“U samom filmu se radi o tinejdžeru koji se suočava sa svijetom odraslih, u problemima koji ga zatiču, a sa svim tim se miješa i alkohol i droga, i sve ono što prati savremeno društvo,” najavljuje Marko Ristić, glumac i scenarista filma “Moj grad, moja pravila”.Ideju mlade ekipe svi su zdušno podržali i pomogli u realizaciji iste.

“Drago mi je da smo učestvovali u ovom projektu. Tu smo uvijek za mlade da ih podržimo da ostvare svoje snove i ciljeve,” kaže Željko Stojanović, čija je produkcija “Krule” radila snimanje i montaža filma “Moj grad, moja pravila”.

Tekst i scenario koji je Marko napisao, dopao se njegovom mentoru Nenadu Blagojeviću kod koga i pohađa časove glume.

“Ja sam uzeo da pročitam tekst i dopalo mi se, odlučio sam da mu pomognem i režiram film. Ovo je i moj prvenac jer nikada nisam radio režiju. Radnja se zasniva na vršnjačkom nasilju i nadamo se da će gledaoci da shvate poruku, a to je da je nasilje suvišno,” poručuje Nenad Blagojević glumac i režiser.

Mladi scenarista i glumac Marko Ristić kaže da je ovo njegov doprinos mladima i kulturi u gradu, kao i da od njega u budućnosti možemo da očekujemo još zanimljivih projekata.

 

BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Deba

02.12.2019 18:24

Kao u Kanu

ODGOVORITE