Због повреде главе 34-годишњак изгледа као дечак!

Младалачки изглед је за чим готово сви људи жуде. Али за 34-годишњег Зху Схенгкаи из Кине "младалачки изглед" доноси само "проблеме" Јер Зху изгледа као дечак од неких 9 година то јест, буквално речено он је заробљен у телу 9-годишњака!

Занимљивости 02.12.2019 | 20:00
Због повреде главе 34-годишњак изгледа као дечак!
За Зху Схенгкаија, 34-годишњака живи у граду Ксиантао,провинција Вухан, његове невоље су почеле када је имао 6 година Он је тада у игри ударио каменом у главу, док се играо са другом децом.

Када је ударио главом од камен није било крварења, али према Жуовим родитељима имао је високу температуру током три дана. Забринути, одвели су га у болницу, где су лекари открили крвни угрушак у његовом мозгу и обавили хитну операцију те га уклонили.

У то време дечак Зху се добро опоравио и живот му се чинио нормалним неколико година након тога, али у 9. години његова породица је приметила да Зху изгледа "неразвијено" у поређењу с другим дечацима његових година.

У ствари, изгледао је као да уопште није одрастао од дана несрец́е односно није "остарио" ни дан!...

Зхуови родитељи одвели су га недоуго затим у регионалну болницу на преглед у нади да ц́е открити зашто му је раст стагнирао, а након низа тестова речено им је да је дечакова хипофиза оштец́ена (хипофиза има важну улогу у регулисању нашег развоја) што је заузврат утицало на његов физички развој.

Нажалост, након више од 20 година, 34-годишњи Зху Схнгкаи још увек изгледа као младиц́, нема длака на лицу, док му је глас још увек дечији (немутиран). Буквално остао је "заробљен" у телу 6-годишњака!



Данас овај 34-годишњак мора непрестано да уверава странце да је одрасла особа, и да његово тело није потпуно сазрело. Такође има проблем не може да се ожени и да има децу као и вец́ина дечака са којима је одрастао јер за то је кривац његов "малдалачки" дечији бабy израз лица.

"Иако имам 34 године, функције мог тела су исте као и оно мало детета", рекао је Зху кинеским медијима.

Тако да Зху Схенгкаи не може учинити ништа у вези с његовим бизарним здравственим стањем,ни лекари не могу много помоћи, али он је и даље оптимиста да ће једног дана његово лице бар мало остарити

Зху је отворио бријачницу да се финансијски издржава и чак се може шалити због свог "проклетства":
"Док ц́е сви моји пријатељи једног дана бити стари и наборани, ја ц́у заувек бити млад са тим невиним, беби лицем.“

Извор:Занимљивостидана.цом

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Здравко

02.12.2019 20:20

Добра метода помладјивањ то се зове пресо комптура .Да би био још младји треба бољу медоду примијенити закоју ја знам,знаци треба употребити тољагу или буздован са нитнама аутоматски боље дјелује.Ту ћемо медоду пре или касније примијенити на поповима да видимо сто они кажу за алхемијску методу вјечите младости.

ОДГОВОРИТЕ