Zbog povrede glave 34-godišnjak izgleda kao dečak!

Mladalački izgled je za čim gotovo svi ljudi žude. Ali za 34-godišnjeg Zhu Shengkai iz Kine "mladalački izgled" donosi samo "probleme" Jer Zhu izgleda kao dečak od nekih 9 godina to jest, bukvalno rečeno on je zarobljen u telu 9-godišnjaka!

Zanimljivosti 02.12.2019 | 20:00
Zbog povrede glave 34-godišnjak izgleda kao dečak!
Za Zhu Shengkaija, 34-godišnjaka živi u gradu Ksiantao,provincija Vuhan, njegove nevolje su počele kada je imao 6 godina On je tada u igri udario kamenom u glavu, dok se igrao sa drugom decom.

Kada je udario glavom od kamen nije bilo krvarenja, ali prema Žuovim roditeljima imao je visoku temperaturu tokom tri dana. Zabrinuti, odveli su ga u bolnicu, gde su lekari otkrili krvni ugrušak u njegovom mozgu i obavili hitnu operaciju te ga uklonili.

U to vreme dečak Zhu se dobro oporavio i život mu se činio normalnim nekoliko godina nakon toga, ali u 9. godini njegova porodica je primetila da Zhu izgleda "nerazvijeno" u poređenju s drugim dečacima njegovih godina.

U stvari, izgledao je kao da uopšte nije odrastao od dana nesreće odnosno nije "ostario" ni dan!...

Zhuovi roditelji odveli su ga nedougo zatim u regionalnu bolnicu na pregled u nadi da će otkriti zašto mu je rast stagnirao, a nakon niza testova rečeno im je da je dečakova hipofiza oštećena (hipofiza ima važnu ulogu u regulisanju našeg razvoja) što je zauzvrat uticalo na njegov fizički razvoj.

Nažalost, nakon više od 20 godina, 34-godišnji Zhu Shngkai još uvek izgleda kao mladić, nema dlaka na licu, dok mu je glas još uvek dečiji (nemutiran). Bukvalno ostao je "zarobljen" u telu 6-godišnjaka!



Danas ovaj 34-godišnjak mora neprestano da uverava strance da je odrasla osoba, i da njegovo telo nije potpuno sazrelo. Takođe ima problem ne može da se oženi i da ima decu kao i većina dečaka sa kojima je odrastao jer za to je krivac njegov "maldalački" dečiji baby izraz lica.

"Iako imam 34 godine, funkcije mog tela su iste kao i ono malo deteta", rekao je Zhu kineskim medijima.

Tako da Zhu Shengkai ne može učiniti ništa u vezi s njegovim bizarnim zdravstvenim stanjem,ni lekari ne mogu mnogo pomoći, ali on je i dalje optimista da će jednog dana njegovo lice bar malo ostariti

Zhu je otvorio brijačnicu da se finansijski izdržava i čak se može šaliti zbog svog "prokletstva":
"Dok će svi moji prijatelji jednog dana biti stari i naborani, ja ću zauvek biti mlad sa tim nevinim, bebi licem.“

Izvor:Zanimljivostidana.com

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zdravko

02.12.2019 20:20

Dobra metoda pomladjivanj to se zove preso komptura .Da bi bio još mladji treba bolju medodu primijeniti zakoju ja znam,znaci treba upotrebiti toljagu ili buzdovan sa nitnama automatski bolje djeluje.Tu ćemo medodu pre ili kasnije primijeniti na popovima da vidimo sto oni kažu za alhemijsku metodu vječite mladosti.

ODGOVORITE