Потресна исповест Марине Туцаковић о покојном сину!

Марина Туцаковић, пре 11 година, 1. децембра, изгубила је сина Милоша Радуловића. Милоша је Марина пронашла мртвог у породичној кући у центру Београда, а сахрањен је три дана касније на Новом гробљу.

Забава 02.12.2019 | 15:00
Потресна исповест Марине Туцаковић о покојном сину!
Син Марине и Александра Футе Радуловића преминуо је изненада, а о свом најболнијем дану у животу Марина није говорила све до прошле године.

- Ушла сам у његову собу и затекла сам то што сам затекла. Тада је Милош имао 24 године. Првог децембра је то било. Увек сам имала страх да ће нешто да му се догоди. Оде вам дете на ексурзију па се бојите како ће да стигне. Увек имате страх за особе које волите - рекла је Марина прошле године.

- Интересантно, ја ту ноћ... Он је био толико весео, толико смо се смејали, нисам заиста могла да имам лош предосећај. Колико сам имала раније из страхова... И ето баш се догодило то чему се тад сигурно нисам надала. Нисам то очекивала. Тај дан је требало да идем у жири у једну емисију. То је био тренутак лудила и трезвености - додала је Марина.

 Када је Марина пронашла свог сина, већ је имао модре прсте. Дан раније, ништа није налсутило на трагедију, а када је тог јутра хитна помоћ стигла, установила је смрт.

- Милош се једноставно није пробудио. У подне је био здрав и прав, све је било нормално. Устао је да попије воде, и рекао ми да га пробудим после четири како би стигао да оде код фризера и спреми се увече за дискотеку. Међутим, када сам ушла у собу да га пробудим, затекла сам га непомичног. Прсти су му већ били модри. Не знам шта се догодило... Не знам да ли има нешто горе него када затекнете своје дете како непомично лежи у кревету - рекла је Марина.



У једном од својих разговора са новинарима, Марина је истакла да никада није желела да види резултате са обдукције, јер јој то није битно.

- Нисам желела да видим резултате обдукције. Шта ми то значи? Да ли је то било срце, да ли је нешто узео... Какве то везе има. То ми није битно. Ја сам са том децом била 24 сата. Имали су све, водила сам рачуна, али ето, друштво их је повукло... Ако је неко био уз ту децу, посебно уз Милоша у тим ситуацијама, онда сам то била ја. Ја после његове смрти нисам радила неколико месеци. Имала сам подршку, музика ми је била у крви и ја сам то морала... - изјавила је Туцаковићева.

Марина је новинарима признала да је само једну песму посветила преминулом сину Милошу, "Мишо мој" коју је отпевала Ана Николић, а након пар година демантовала је наводе да је и песма Наташе Беквалац "Хиљаду нула" посвећена њеном преминулом сину.



- Песму сам писала у свом најтежем животном периоду, када сам изгубила сина! Дуго сам размишљала ко би могао ове снажне емоције да пренесе публици, а онда је избор пао на Ану Николић - причала је Марина.

Последњи поздрав Милошу тада су упутили многобројне јавне личности са којима су годинама Марина и Фута сарађиивали, међу којима су били Весна Змијанац, Харис Џиновић, Светлана Цеца Ражнатовић, Ана Николић, Аца Лукас, Саша и Дејан Матић, Џеј Рамадановски, Драгана Мирковић, Наташа Беквалац и многи други.

Марина и Фута имају још једног, старијег сина Милана, званог Лаћа. Он се бави компоновањем, аранжирањем и писањем текстова, а управо Милан је творац Цециног хита "Аутограм", који је написала његова мајка.



Извор: Телеграф.рс Фото:Yоутубе/1тв.мк

Коментари / 0

Оставите коментар