Potresna ispovest Marine Tucaković o pokojnom sinu!

Marina Tucaković, pre 11 godina, 1. decembra, izgubila je sina Miloša Radulovića. Miloša je Marina pronašla mrtvog u porodičnoj kući u centru Beograda, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju.

Zabava 02.12.2019 | 15:00
Potresna ispovest Marine Tucaković o pokojnom sinu!
Sin Marine i Aleksandra Fute Radulovića preminuo je iznenada, a o svom najbolnijem danu u životu Marina nije govorila sve do prošle godine.

- Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite - rekla je Marina prošle godine.

- Interesantno, ja tu noć... On je bio toliko veseo, toliko smo se smejali, nisam zaista mogla da imam loš predosećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova... I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala. Taj dan je trebalo da idem u žiri u jednu emisiju. To je bio trenutak ludila i trezvenosti - dodala je Marina.

 Kada je Marina pronašla svog sina, već je imao modre prste. Dan ranije, ništa nije nalsutilo na tragediju, a kada je tog jutra hitna pomoć stigla, ustanovila je smrt.

- Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo... Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu - rekla je Marina.



U jednom od svojih razgovora sa novinarima, Marina je istakla da nikada nije želela da vidi rezultate sa obdukcije, jer joj to nije bitno.

- Nisam želela da vidim rezultate obdukcije. Šta mi to znači? Da li je to bilo srce, da li je nešto uzeo... Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ja sam sa tom decom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo... Ako je neko bio uz tu decu, posebno uz Miloša u tim situacijama, onda sam to bila ja. Ja posle njegove smrti nisam radila nekoliko meseci. Imala sam podršku, muzika mi je bila u krvi i ja sam to morala... - izjavila je Tucakovićeva.

Marina je novinarima priznala da je samo jednu pesmu posvetila preminulom sinu Milošu, "Mišo moj" koju je otpevala Ana Nikolić, a nakon par godina demantovala je navode da je i pesma Nataše Bekvalac "Hiljadu nula" posvećena njenom preminulom sinu.



- Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić - pričala je Marina.

Poslednji pozdrav Milošu tada su uputili mnogobrojne javne ličnosti sa kojima su godinama Marina i Futa sarađiivali, među kojima su bili Vesna Zmijanac, Haris Džinović, Svetlana Ceca Ražnatović, Ana Nikolić, Aca Lukas, Saša i Dejan Matić, Džej Ramadanovski, Dragana Mirković, Nataša Bekvalac i mnogi drugi.

Marina i Futa imaju još jednog, starijeg sina Milana, zvanog Laća. On se bavi komponovanjem, aranžiranjem i pisanjem tekstova, a upravo Milan je tvorac Cecinog hita "Autogram", koji je napisala njegova majka.



Izvor: Telegraf.rs Foto:Youtube/1tv.mk

Komentari / 0

Ostavite komentar