Син Шабана Шаулића раскинуо веридбу!

Син Шабана Шаулића Михајло раскинуо је веридбу са дугогодишњом изабраницом Данијелом Мандић. Отказана је њихова свадба планирана за 25. јун, а несуђени младенци су се растали у миру и без помпе.

Забава 01.12.2019 | 18:00
Син Шабана Шаулића раскинуо веридбу!
Заједно су донели одлуку да раскину веридбу и одвојено наставе своје животе. Напросто, међу њима је дошло до разилажења у одређеним жељама, а и различитих су карактера. Трудили су се да то све превазиђу, али једноставно није ишло.

Зато су заједнички донели одлуку да свако крене својим путем - прича извор близак породици Шаулић и додаје:

- Све је протекло у цивилизованом тону. Данијела и Михајло су остали у коректним односима, као и њихове породице. Шабановој удовици Гоци је тешко пало што им се у мору ружних ствари и ово десило. Нада се да је после Шабанове погибије и смрти њене мајке дошао крај лошим данима за Шаулиће.

Михајло и Данијела разговарали су о свадби још почетком ове године, али их је у реализацији омела велика породична трагедија, када је Шабан Шаулић изгубио живот у саобраћајној несрећи у Немачкој. Тада су решили да одложе венчање за неке боље дане, али изгледа да им једноставно није било суђено.

Извор:Информер.рс  Фото:промо

Коментари / 0

Оставите коментар