Sin Šabana Šaulića raskinuo veridbu!

Sin Šabana Šaulića Mihajlo raskinuo je veridbu sa dugogodišnjom izabranicom Danijelom Mandić. Otkazana je njihova svadba planirana za 25. jun, a nesuđeni mladenci su se rastali u miru i bez pompe.

Zabava 01.12.2019 | 18:00
Sin Šabana Šaulića raskinuo veridbu!
Zajedno su doneli odluku da raskinu veridbu i odvojeno nastave svoje živote. Naprosto, među njima je došlo do razilaženja u određenim željama, a i različitih su karaktera. Trudili su se da to sve prevaziđu, ali jednostavno nije išlo.

Zato su zajednički doneli odluku da svako krene svojim putem - priča izvor blizak porodici Šaulić i dodaje:

- Sve je proteklo u civilizovanom tonu. Danijela i Mihajlo su ostali u korektnim odnosima, kao i njihove porodice. Šabanovoj udovici Goci je teško palo što im se u moru ružnih stvari i ovo desilo. Nada se da je posle Šabanove pogibije i smrti njene majke došao kraj lošim danima za Šauliće.

Mihajlo i Danijela razgovarali su o svadbi još početkom ove godine, ali ih je u realizaciji omela velika porodična tragedija, kada je Šaban Šaulić izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Tada su rešili da odlože venčanje za neke bolje dane, ali izgleda da im jednostavno nije bilo suđeno.

Izvor:Informer.rs  Foto:promo

Komentari / 0

Ostavite komentar