Мили одабрао новог певача Милиграма, има анђеоски глас!

Мили одабрао новог певаца Милиграма - једног од најбољих младих вокала на Балкану!

Забава 29.11.2019 | 17:00
Мили одабрао новог певача Милиграма, има анђеоски глас!
Наш најтиражнији композитор, најбољи продуцент и аранжер данашњице, Александар Милић Мили, одабрао је новог вокала бенда Милиграм, након вишемесечних размисљања ко би својим гласом могао да изнесе његове хитове. Како сазнајемо, реч је о младом уметнику који се зове Ади Шоше, за којег, сви који су чули како пева. Прицају да има анђеоски глас, те да његова боја гласа и начин изводјења песама публику може врхунски да забави, али и да у њима пробуди најлепше емоције.

- Мили је неко ко уме да препозна квалитет и то је главни критеријум по којем је бирао новог певача. Познато је колики је Мили професионалац и да је његова досадашња каријера и све што је направио без грешке. То доказује већ деценијама и управо због своје преданости и “њуха” за посао успео је од Милиграма за експресно време да направи бренд и број један домаћи бенд данашњице - прича наш извор.



- Избор је пао на Адија управо зато што Мили верује да његова енергија и глас могу сјајно да изнесу читаву причу коју је он замислио. Ади је млад момак из Мостара, преталентован, чаробног гласа. Мили је сигуран да је направио пун погодак, а то ће и публика видети врло брзо - објашњава наш саговорник.

Инаце, како се прича, Мили са Милиграмом и Адијем као њиховим новим чланом, већ у наредним данима снима нову песму и спот, који це светлост дана угледати у децембру. Први велики концерт у новој постави Милиграм це имати за дочек Нове године на тргу у Тивту.

С обзиром на то какве хитове је Мили направио у својој каријери и да увек надмаши себе и естраду, оно што це изаћи из Милиграм мјузика сигурно це бити најбољи музички производ у 2020.



Извор:Ало.рс Фото:Промо Петар Вујанић

Коментари / 0

Оставите коментар