Mili odabrao novog pevača Miligrama, ima anđeoski glas!

Mili odabrao novog pevaca Miligrama - jednog od najboljih mladih vokala na Balkanu!

Zabava 29.11.2019 | 17:00
Mili odabrao novog pevača Miligrama, ima anđeoski glas!
Naš najtiražniji kompozitor, najbolji producent i aranžer današnjice, Aleksandar Milić Mili, odabrao je novog vokala benda Miligram, nakon višemesečnih razmisljanja ko bi svojim glasom mogao da iznese njegove hitove. Kako saznajemo, reč je o mladom umetniku koji se zove Adi Šoše, za kojeg, svi koji su čuli kako peva. Pricaju da ima anđeoski glas, te da njegova boja glasa i način izvodjenja pesama publiku može vrhunski da zabavi, ali i da u njima probudi najlepše emocije.

- Mili je neko ko ume da prepozna kvalitet i to je glavni kriterijum po kojem je birao novog pevača. Poznato je koliki je Mili profesionalac i da je njegova dosadašnja karijera i sve što je napravio bez greške. To dokazuje već decenijama i upravo zbog svoje predanosti i “njuha” za posao uspeo je od Miligrama za ekspresno vreme da napravi brend i broj jedan domaći bend današnjice - priča naš izvor.- Izbor je pao na Adija upravo zato što Mili veruje da njegova energija i glas mogu sjajno da iznesu čitavu priču koju je on zamislio. Adi je mlad momak iz Mostara, pretalentovan, čarobnog glasa. Mili je siguran da je napravio pun pogodak, a to će i publika videti vrlo brzo - objašnjava naš sagovornik.

Inace, kako se priča, Mili sa Miligramom i Adijem kao njihovim novim članom, već u narednim danima snima novu pesmu i spot, koji ce svetlost dana ugledati u decembru. Prvi veliki koncert u novoj postavi Miligram ce imati za doček Nove godine na trgu u Tivtu.

S obzirom na to kakve hitove je Mili napravio u svojoj karijeri i da uvek nadmaši sebe i estradu, ono što ce izaći iz Miligram mjuzika sigurno ce biti najbolji muzički proizvod u 2020.Izvor:Alo.rs Foto:Promo Petar Vujanić

Komentari / 0

Ostavite komentar