Време је за ФАЈРОНТ- Чомор напушта Гранд и враћа се на БН ТВ!

Горан Чомор од Нове године више неће бити заштитно лице Гранд ТВ, на којој је водио „Гранд коктел“, већ ћемо га убудуће гледати на БН телевизији.

Забава 29.11.2019 | 16:00
Време је за ФАЈРОНТ- Чомор напушта Гранд и враћа се на БН ТВ!
Боља понуда и услови конкурентске медијске куће били су главни разлог због којег је популарни водитељ одлучио да промени послодавца. У „Гранду“ је провео неколико успешних сезона, о чему сведочи гледаност његове емисије, али, ипак, како нам је рекао, промене су увек добродошле, поготово ако су набоље.
 
"Тачно је да прелазим на БН већ од Нове године. Емисија ће бити другачијег концепта, још смо у разради свега тога. Чак не знам ни тачан назив, да ли ће се звати „Фајронт“ или нешто слично томе. Углавном, одлуку сам донео зато што су ми понуђени бољи услови, а то је у нашем послу сасвим нормално и често. Нико се није наљутио, наравно, са "Грандом" сам остао у добрим односима и тако ће бити и убудуће", каже Чомор.



Снимање нове Горанове емисије биће у Бијељини, где се и налази телевизија, па смо га стога питали да ли ће бити проблем да убеди госте да путују из Београда до суседне републике.

"Ма неће, верујте ми. Ја могу и у Занзибар да одем, они ће опет долазити код мене. Имамо такав однос, заиста. Ево, већ сада знам да ћу у првим емисијама имати неколико сјајних гостију, врло популарних и звучних имена", завршава Чомор.

Извор: Курир/Ало Фото: Фацебоок Принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

В И Л И

29.11.2019 17:27

Радо те чекамо Горане, добро дошао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срецко

29.11.2019 18:58

Цомор је своју славу и запоцео у Бијељини на БН Телевизији.