Vreme je za FAJRONT- Čomor napušta Grand i vraća se na BN TV!

Goran Čomor od Nove godine više neće biti zaštitno lice Grand TV, na kojoj je vodio „Grand koktel“, već ćemo ga ubuduće gledati na BN televiziji.

Zabava 29.11.2019 | 16:00
Vreme je za FAJRONT- Čomor napušta Grand i vraća se na BN TV!
Bolja ponuda i uslovi konkurentske medijske kuće bili su glavni razlog zbog kojeg je popularni voditelj odlučio da promeni poslodavca. U „Grandu“ je proveo nekoliko uspešnih sezona, o čemu svedoči gledanost njegove emisije, ali, ipak, kako nam je rekao, promene su uvek dobrodošle, pogotovo ako su nabolje.
 
"Tačno je da prelazim na BN već od Nove godine. Emisija će biti drugačijeg koncepta, još smo u razradi svega toga. Čak ne znam ni tačan naziv, da li će se zvati „Fajront“ ili nešto slično tome. Uglavnom, odluku sam doneo zato što su mi ponuđeni bolji uslovi, a to je u našem poslu sasvim normalno i često. Niko se nije naljutio, naravno, sa "Grandom" sam ostao u dobrim odnosima i tako će biti i ubuduće", kaže Čomor.Snimanje nove Goranove emisije biće u Bijeljini, gde se i nalazi televizija, pa smo ga stoga pitali da li će biti problem da ubedi goste da putuju iz Beograda do susedne republike.

"Ma neće, verujte mi. Ja mogu i u Zanzibar da odem, oni će opet dolaziti kod mene. Imamo takav odnos, zaista. Evo, već sada znam da ću u prvim emisijama imati nekoliko sjajnih gostiju, vrlo popularnih i zvučnih imena", završava Čomor.

Izvor: Kurir/Alo Foto: Facebook Printscreen

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

V I L I

29.11.2019 18:27

Rado te čekamo Gorane, dobro došao.

ODGOVORITE
Name

Srecko

29.11.2019 19:58

Comor je svoju slavu i zapoceo u Bijeljini na BN Televiziji.