Потрага за браћом која су претукла мушкарца палицама

Новопазарска полиција интензивно трага за браћом Е. Ш. , Н. Ш. и Џ. Ш. због сумње да су прије неколико дана, са још неколико непознатих особа, претукли Р. Ш. користећи бејзбол палице, а што је забиљежено на снимцима видео надзора који су касније објављени на интернету.

Србија 28.11.2019 | 19:11
Потрага за браћом која су претукла мушкарца палицама
На снимцима се види како се два “аудија” заустављају на Кеју скопских жртава, како из њих излазе тројица браће и 5-6 непознатих особа и улазе у двориште жртве гдје су га напали, тукли и нанијели му тешке тјелесне повреде.

Након тога су побјегли у непознатом правцу, а оштећени није инспекторима желио да открије мотиве због чега је нападнут и да ли је и у каквој свађи са нападачима.



– Одмах је покренута потрага за нападачима, извршен је претрес њихове куће у једном новопазарском насељу, објекат је остављен откључан, празан, никога није било. Због наношења тешких тјелесних повреда против њих су поднијете кривичне пријаве надлежном тужилаштву, а у току је рад проналажењу браће, као и на идентификовању преосталих нападача – казао је извор Блица у новопазарској полицији.

Иако су поједини медији наводили да је разлог напада на Р. Ш. то што се он, наводно, бавио зеленашењем и што су му браћа дуговала новац, у полицији не вјерују у ту верзију.

– Мислим да то није мотив сукоба, већ га треба тражити у сумњивим пословима којима се баве и нападачи и породица оштећеног. На кућу нападача прије пар година је бачена бомба, а они су, како се причало, сумњали да је то урадио Р. Ш. или неко из његовог окружења – додаје извор.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

псих.др. недељковиц

28.11.2019 18:18

Такве треба на терапију. И то на село да ору и копају

ОДГОВОРИТЕ