Potraga za braćom koja su pretukla muškarca palicama

Novopazarska policija intenzivno traga za braćom E. Š. , N. Š. i DŽ. Š. zbog sumnje da su prije nekoliko dana, sa još nekoliko nepoznatih osoba, pretukli R. Š. koristeći bejzbol palice, a što je zabilježeno na snimcima video nadzora koji su kasnije objavljeni na internetu.

Srbija 28.11.2019 | 19:11
Potraga za braćom koja su pretukla muškarca palicama
Na snimcima se vidi kako se dva “audija” zaustavljaju na Keju skopskih žrtava, kako iz njih izlaze trojica braće i 5-6 nepoznatih osoba i ulaze u dvorište žrtve gdje su ga napali, tukli i nanijeli mu teške tjelesne povrede.

Nakon toga su pobjegli u nepoznatom pravcu, a oštećeni nije inspektorima želio da otkrije motive zbog čega je napadnut i da li je i u kakvoj svađi sa napadačima.



– Odmah je pokrenuta potraga za napadačima, izvršen je pretres njihove kuće u jednom novopazarskom naselju, objekat je ostavljen otključan, prazan, nikoga nije bilo. Zbog nanošenja teških tjelesnih povreda protiv njih su podnijete krivične prijave nadležnom tužilaštvu, a u toku je rad pronalaženju braće, kao i na identifikovanju preostalih napadača – kazao je izvor Blica u novopazarskoj policiji.

Iako su pojedini mediji navodili da je razlog napada na R. Š. to što se on, navodno, bavio zelenašenjem i što su mu braća dugovala novac, u policiji ne vjeruju u tu verziju.

– Mislim da to nije motiv sukoba, već ga treba tražiti u sumnjivim poslovima kojima se bave i napadači i porodica oštećenog. Na kuću napadača prije par godina je bačena bomba, a oni su, kako se pričalo, sumnjali da je to uradio R. Š. ili neko iz njegovog okruženja – dodaje izvor.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

psih.dr. nedeljkovic

28.11.2019 18:18

Takve treba na terapiju. I to na selo da oru i kopaju

ODGOVORITE