Туча, па катанац на канцеларију ловаца Приједора

Свађа, подјеле и физички обрачун десио се недавно у Приједору након сједнице ловаца приједорске регије, када су требали да предложе кандидата за предсјендика Ловаћког савеза Републике Српске, али и да изаберу своје представнике у Управни одбор и скупштину тог савеза. Како сазнајемо нико није изабран, а није познато када ће бити "реприза" избора кандидата за предсједника и чланове Управног одбора и скупштину Ловачког савеза Републике Српске.

Република Српска 28.11.2019 | 16:09
Туча, па катанац на канцеларију ловаца Приједора
Како тврде наши извори, права борба се води на терену око тога ко ће да води Ловачки савез у Републици Српској. Тако да, како тврде наши извори, није изнеађење што је у Приједору недавно дошло до физичког обрачуна између предсјендика и секретара тог удружења Младена Унијата и Драшка Росића.

"Дебљи" крај је извукао Росић, који је морао да тражи и љекарску помоћ због озљеда добијених у тучи са Унијатом.

"Не знам шта је разлог. Младен Унијат ме сачекао испред зграде и почео да удара. Пријетио ми је и на састанку, тврдећи да ће ми дати отказ", казао нам је кратко у изјави Росић.

Росић је потврдио да му указана љекарска помоћ. 

"Имам доста проблема", рекао је Росић, одбијајући да саопшти више детаља.

Унијат није био доступан за коментар..

Росић је остао и без канцеларије, јер је Унијат након што се физички обрачунао са Росићем, наредног дана ставио катанац на просторије удружења ловаца у Приједору.

Добро упућени извори тврде, да је међу ловцима присустна подјела и да се на терену води борба око позиционирања у Ловачком савезу Републике Српске, а има и, како врде, и полиитчке позадине у свему томе.

На челу Ловачког удружења је Саво Минић (СНСД), који намјерава, како сазнајемо и да обнови тај мандат.

Међутим, има и других, како сазнајемо, озбиљних кандидата који желе да буду на челу Ловачког савеза Републике Српске.

Како ће се "ловачке заврзламе" завршити биће познато у наредном периоду.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ре

28.11.2019 18:10

свеје код црвених на силу

ОДГОВОРИТЕ